Döner yemek isteyen Armağan Çağlayan'ın fiyatlar tadını kaçırdı! "Bütün iştahım kaçtı" diyerek isyan etti!

Döner yemek isteyen Armağan Çağlayan'ın fiyatlar tadını kaçırdı! "Bütün iştahım kaçtı" diyerek isyan etti!

Sosyal medyayı oldukça aktif olarak kullanan Armağan Çağlayan artan fiyatlara sessiz kalmadı. Gittiği bir dönercide bin TL hesap ödeyen Çağlayan, X hesabından paylaşarak "Masalara fiyat listesi koymak zorunlu olunca, insanın bütün iştahı kaçıyor" dedi.

Toplumsal olaylara karşı sessiz kalmayan yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, artan gıda fiyatlarına değindi. YouTube hesabından yaptığı yayınlarla dikkatleri çeken Armağan, bu kez de artan döner fiyatlarına isyan etti. "Bütün iştahım kaçtı" diyerek paylaştı.

doner.jpg

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Armağan Çağlayan, X hesabından yaptığı paylaşım dikkatleri çekti. Çağlayan, "Masalara fiyat listesi koymak zorunlu olunca, insanın bütün iştahı kaçıyor" dedi.

fiyat.jpg

BİN TL HESAP ÖDEDİ

Çağlayan, X hesabından gittiği dönercideki menüyü paylaşarak "Masalara fiyat listesi koymak zorunlu olunca, insanın bütün iştahı kaçıyor! 2 porsiyon iskender döner, 2 meşrubat 1000 TL! Daha da gitmem Davos'a!" notunu düştü. Çağlayan'ın paylaşımına takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN