Doya Doya Moda Elisa neden diskalifiye edildi? Elisa yarışmadan neden ayrıldı? Doya Doya Moda Elisa'nın başını bakın hangi yarışmacı yaktı!

Doya Doya Moda Elisa neden diskalifiye edildi? Elisa yarışmadan neden ayrıldı? Doya Doya Moda Elisa'nın başını bakın hangi yarışmacı yaktı!

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen moda yarışması Doya Doya Moda'da dün şaşırtan bir olay yaşandı. Programın iddialı isimlerinden Elisa jürinin aldığı kararla yarışmadan diskalifiye edildi. Peki, Doya Doya Moda Elisa neden diskalifiye oldu? İşte Elisa'nın diskalifiye olma nedeni...

TV8'in sevilen programı Doya Doya Moda seyirciyi ekran başına bağlamaya devam ediyor. Yoğun bir kitleye sahip olan programda entrikalar ise bitmiyor. Dün haftanın finali yaşanan programa Elisa'nın diskalifiye olması damga vurdu.

DOYA DOYA MODA ELİSA'YI NEDEN DİSKALİFİYE ETTİLER?

Hafta içi ekrana gelen bir bölümde Elisa ile Özlem Parlu isimli yarışmacı arasında büyük bir tartışma çıktı. Özlem'in bel altı sözleri karşısında kendisine hakim olamayan Elisa arkadaşına fiziksel temasta bulunduğu için jüri diskalifiye olmasına karar verdi.

 doya doya moda elisa

ELİSA DURULAY KİM?

8 Kasım 2002 doğumlu olan Elisa şuan 20 yaşında. İstanbul'da yaşayan Elisa modayla yakından ilgileniyor. Sosyal medyada fenomen olan Durulay 128 bini aşkın takipçiye sahip. Yarışmacının güncel Instagram hesabı @elisadurulayy/ ismiyledir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN