Dünya Devinden Robot Süpürge İçin Anneler Gününe Özel Dev Kampanya! 5 Binden 1400 TL'ye Düştü

Dünya Devinden Robot Süpürge İçin Anneler Gününe Özel Dev Kampanya! 5 Binden 1400 TL'ye Düştü

Son günlerde neredeyse herkesin evinde görmeye başladığımız robot süpürgeler oldukça tercih edilmesinin yanı sıra artık temel ihtiyaçlardan birisi haline geldi. Peki en ucuz robot süpürge ne kadar? Kampanyalı robot süpürge hangisi? Detaylar haberimizde.

Aklımıza robot süpürge geldiğinde çok sayıda model ile karşı karşıya kalıyoruz. Fakat bu sektörün öncü isimlerinden birisi Xiaomi diyebiliriz. 1-2 yıl öncesine kadar Xiaomi robot süpürge pazarında tek isim olurken, günümüzde çok sayıda marka robot süpürge bu pazarına girmiş durumda. Pazara giriş yapan marka sayısının yükselmesi ile beraber rekabetin de doğru seviyede artması anlamına geliyor.

Rekabetlerin artış göstermesiyle beraber fiyatlar da ters orantılı olarak düşüşe geçebiliyor. Robot süpürge pazarında yer alan köklü markalardan birisi de Robo olarak ön plana çıkıyor. Robo çok kısa zaman öncesine kadar 5 bin lira olarak fiyat etiketiyle satışa çıkardığı modelini son günlerde 1400 liraya kadar düşürerek satışa sunmuş durumda.

Robo, robot süpürgenin satın alma linkini sizlerle paylaşmadan önce biraz teknik özelliklerini beraber inceleyelim.

1-003.jpg

ROBO, AKILLI SÜPÜRGE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Robo, akıllı süpürge severlere 2 saat civarında bir temizleme süresi sağlıyor. Bu zaman diliminin oldukça iddialı olduğunu sizlerle paylaşabiliriz. Örnek verecek olursak 120 metrekarelik bir eviniz olduğunu varsayalım ve Robo akıllı süpürge tek şarjda bütün evi muhtemelen temizleyecektir.

Tamamen akıllı telefon yardımı ile kontrol sağlanabilen Robo süpürgeyi siz koltuğunuzdan kalkmadan temizlik yapmasını sağlayabilir ve yine tek parmağınızla şarj istasyonuna geri dönmesini sağlayabilirsiniz.

1.5 santim boyuna kadar engelleri kolayca aşabilen Aynı zamanda Robo akıllı süpürge, çok sayıda süpürgede yer almayan U şeklinde temizleme özelliğine de sahip. Sadece 55dB ses çıkarma seviyesi ile Robo, rakiplerinin yanı sıra oldukça sessiz görünüyor.

2-004.jpg

ROBO AKILLI SÜPÜRGE FİYATLARI

Kısa bir zaman öncesine kadar fiyatları oldukça yüksek seviyelerde olan Robo, 5 bin lira gibi rakamlardan satışa çıkıyordu. Şu anda Robo akıllı robot süpürge Anneler Günü’ne özel indirimlerle beraber 1400 lira fiyatıyla satışa sunularak gözleri kamaştırdı.

İsterseniz buraya TIKLAYARAK ürünün satın alma linkine ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN