Dünya Kupası'nda konser vererek tarihe geçmişti: Zeynep Bastık'tan kahreden haber!

Dünya Kupası'nda konser vererek tarihe geçmişti: Zeynep Bastık'tan kahreden haber!

Katar'da düzenlenen ve futbol tarihinin 22. Dünya Kupası olan 2022 Dünya Kupası'nda konser vererek 'Dünya Kupası'nda sahne alan ilk Türk sanatçı' olarak tarihe geçen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, kahreden haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık'tan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğuldu.

Katar'da düzenlenen ve futbol tarihinin 22. Dünya Kupası olarak kayıtlara geçen 2022 Dünya Kupası'nda 250 bin dolar karşılığında sahne alarak 'Dünya Kupası'nda sahne alan ilk Türk sanatçı' olarak tarihe geçen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamayla sahnelere ara verdiğini açıkladı.

OMURGA KEMİKLERİNİ KIRDI

Merdivenlerden kayıp düşerek omurga kemiklerini kırdığını açıklayan Zeynep Bastık, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada şunları söyledi:

Şarkıcı Zeynep Bastık Dünya Kupası düzenlenen Katar'ı salladı | N-Life

"Selam dostlar. Ben iki gece önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum. Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım. Ciddi ağrılar ve harekete bağlı olarak sancılar çekiyorum ama iyi olacağım. Bir süre konserlerde ve sivil hayatta görüşemeyeceğiz. En çok da bunun için üzgünüm... Lütfen nereye bastığınıza, sağınıza solunuza dikkat edin. En kısa zamanda bomba gibi dönmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Sizi seviyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN