Dünyaca ünlü model Bella Hadid’in Ramazan paylaşımı şaşırttı! “Oruç tutuyorum”

Dünyaca ünlü model Bella Hadid’in Ramazan paylaşımı şaşırttı! “Oruç tutuyorum”

Tüm dünyanın gözdesi olan Bella Hadid, Ramazan ayında yaptığı paylaşımla herkese şaşkına çevirdi. Müslüman olduğu bilinen ve bunu sık sık dile getiren güzel model, son yaptığı açıklama ile de herkesin takdirini topladı. İşte Bella Hadid’in o açıklaması…

Güzelliği dillere destan Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid, dünyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Sosyal konulara karşı duyarlılığı ile sık sık gündemde yer alan güzel model, sosyal medya hesabını da oldukça aktif bir şekilde kullanıyor. Müslümanlara karşı yapılanlara sessiz kalmayan güzel oyuncu Filistin ve Afganistan için “Hepimiz özgür olana kadar hiçbirimiz özgür değiliz” ifadelerini kullandı. Bella Hadid Ramazan ayında yaptığı paylaşım ile herkesin gönlünü fethetti. İşte Bella Hadid’in o açıklaması…

ORUÇ TUTTUĞUNU AÇIKLADI

Hollandalı bir anne ve Filistinli bir babanın çocuğu olan Bella Hadid, dünyaca ünlü Amerikalı model olarak herkes tarafından tanınıyor. Kardeşi Gigi Hadid ile birlikte modellik yapan Bella Hadid, dünya güzelleri arasında adından sıkça söz ettiriyor.

bella-hadid-oruc.jpg
Müslüman bir kültürde yaşamak istediğiniz sık sık dile getiren süper model, Ramazan ayında oruç tuttuğunu açıkladı. Toplumsal olaylara kayıtsız kalamayan ünlü model sosyal medya hesabından da sık sık Müslümanlara destek sağlıyor. Türkiye'de yaşanan deprem felaketinde de Türk elçiliğine yardım paketleri ile giden ünlü model yaptığı her davranış ile herkesin takdirini topluyor.

bella-gigi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN