Dünyanın en zenginlerinden Mehmet Karamehmet yıllar sonra ortaya çıktı! Digiturk, Turkcell ve birçok bankanın sahibi

Dünyanın en zenginlerinden Mehmet Karamehmet yıllar sonra ortaya çıktı! Digiturk, Turkcell ve birçok bankanın sahibi

2000 yılında dünyanın en zengin insanları arasına giren ve oldukça büyük bir üne sahip olan Mehmet Karamehmet yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun zamandır ne yaptığı bilinmeyen ünlü isim ilk defa görüntülendi. İşte detaylar…

Yapı Kredi Bankası, Pamukbank, BMC, Turkcell, Superonline, Digiturk, Skyturk360, Show TV, Akşam Gazetesi, Show TV ve BMC gibi birçok şirketin sahibi ve kurucusu olan Mehmet Emin Karamehmet, uzun zamandır kamuoyundan uzaktaydı. Kendisi hakkında herhangi bir gelişme yaşanmazken yıllar sonra ilk defa görüntülendi.

yeni-proje-12.jpg

TURKCELL'İN ESKİ CEO'SU İLE AYNI KAREDE

Şimdilerde 80 yaşında olan Mehmet Karamehmet, 8 milyar dolarlık servetiyle 2000 yılından dünyaca ünlü Forbes dergisinin hazırladığı dünyanın en zengin insanları listesinde 29. sırada yer almıştı. Bu sıralama ile şimdiye kadar en üst sıraya çıkan Türk vatandaş olmuştu. Sahibi olduğu onlarca marka ile bilinen Karamehmet, uzun zaman sonra 30 yıl önce kurduğu GSM şirketi Turkcell'in eski CEO'su Murat Erkan ile aynı karede yer aldı.

yeni-proje-13-001.jpg

Tüm bunların yanı sıra ünlü iş insanının servetinin ciddi bir kısmına TMSF el koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN