Duruş şekliniz kişiliğiniz hakkında bilgi verdiğini biliyor muydunuz? İşte karakter özelliklerinizi açığa çıkaran kişilik testi

Duruş şekliniz kişiliğiniz hakkında bilgi verdiğini biliyor muydunuz? İşte karakter özelliklerinizi açığa çıkaran kişilik testi

Hepimiz her zaman yürümenin ve dik durmanın önemli olduğunu biliyoruz, ancak bu herkesin her zaman yaptığı bir şey değil. Aşağıdaki üç duruş düşük benlik saygısını gösterir. Neyse ki, duruşunuzu düzeltebilir ve dolayısıyla kendi imajınızı geliştirebilirsiniz.

Psikologlar, duruşunuzun kişiliğiniz hakkında ne kadar çok şey söylediğini bilir. Kişiliğiniz ve özgüveniniz hakkında çok şey söylediğini belirtiyor. Psikologlar "Kişinin genel bütünsel gelişimi için her iki unsur da gereklidir" diyor.

Kendinizi sık sık aşağıdaki duruşlarda buluyor musunuz? İşte kişiliğiniz hakkında söyledikleri.

BİRAZ KAMBUR DURMAK

Sırtlarını asla tam olarak düzeltmeyen, ancak genellikle hafifçe kambur tutan insanlar, genellikle düşük özgüvene sahiptir. Psikologlar, "Kendine güveni düşük, çatışmaya ve kedere alışmış birini gösterir" diyor. Psikologlar, kendinize daima sırtınızı dik tutmayı öğretmenizi tavsiye ediyor. Bunu yoga ya da koşu gibi egzersizlerle de başarabilirsiniz. Her zaman kötü duruşunuzun farkında olun ki böyle bir şey olursa düzeltebilesiniz.

s-8b64150abc71750878de01c6ee066d67318fdc32.webp

YÜRÜRKEN SALLANMAK

Bazı insanlar yürürken sallanır, bu da vücudunuza denge sağlamaz. Psikologlar, "Bu duruş, çaresiz olan çok zayıf bir kişiliği gösteriyor" diyor. Bu, çok kararsız olan ve sürekli olarak her şeyi düşünen savunmasız bir kişi hakkındadır. Psikoloğa göre, sözde topraklama teknikleri postürü iyileştirmeye yardımcı olabilir. Bu teknikler, siz nefesinize konsantre olurken ayaklarınızı yere sıkıca basmanıza yardımcı olur.

KAFASI VÜCUDUNDAN ÖNDE OLANLAR

Huzursuzluk ve hiperaktiviteden muzdarip insanlar genellikle bu duruşu, başlarının vücutlarının geri kalanından daha önde olduğu bir pozisyonda alırlar. Bu insanlar doğal olarak meraklıdır, ancak aynı zamanda güvenilmezdir. Vücudun yapısı artık aynı hizada değildir, bu durum ağrı ve sızılara neden olabilir. Uzman Psikolog "Bu kişi sürekli olarak bilgi işleme üzerinde çalışıyor" diyor.

Bu duruşu sık sık tutan kişiler, duruşlarını iyileştirmelerine yardımcı olabilecek profesyonellere ulaşmalıdır. Uzman Psikolog, ayrıca insanlara zihinlerinde huzur yaratmak için düzenli olarak egzersiz yapmalarını ve koşmalarını tavsiye ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN