Duvarınızdaki sarı lekeler tarih oluyor! Boyacıların basit ve denenmiş yöntemini açıklıyoruz

Duvarınızdaki sarı lekeler tarih oluyor! Boyacıların basit ve denenmiş yöntemini açıklıyoruz

Havaların soğumasıyla birlikte kaloriferler açılmaya başlandı. Ancak kalorifer petekleri yaydıkları ısıyla duvar diplerinde sarı ya da siyah lekeler yapabiliyor. Ev hanımlarının sıklıkla şikayetçi olduğu ve her hafta sonu ellerine aldıkları bezlerle silmek zorunda kaldığı duvar lekelerinden kurtulmak artık çok basit. Sizler için boyacıların basit ve denenmiş yöntemini araştırdık. İşte duvardaki sarı lekeleri anında söküp atan yöntem...

Ev hanımlarının en çok şikayetçi olduğu konulardan biri duvarlarda oluşan sarı lekeler. Kışın kaloriferin açılmasıyla daha çok artan bu lekelerden kurtulmak oldukça zor. Ancak sakın umutsuzluğa kapılmayın, size vereceğimiz bu yöntem ile duvarda oluşan sarı lekelerden anında kurtulacaksınız. Kimse bilmiyor ancak deneyenlerde bırakamıyor. Tek malzeme ile lekelerden kurtulun. İşte boyacıların sır gibi sakladığı o yöntem...

BOYACILARIN GİZLİ SIRRI İFŞA OLDU

Kış aylarının gelmesiyle kalorifer petekleri açılmaya başladı. Bu petekler ısıyı yayarak evi ısıtıyor ancak bu ısı duvarlarda leke oluşumuna neden olur. Eğer evi çok havalandırmıyorsanız zamanla duvar köşelerinde sarı ve siyah lekeler oluşmaya başlar. Ev hanımlarının bir türlü çıkaramadığı bu lekelerden kurtulmak istiyorsanız mutlak bu yöntemi denemelisiniz. Boyacıların gizli yöntemini sizin için araştırdık.

gfgfgf-22.jpg

LİMON TUZUNU İÇİNE ATIN VE ERİMESİNİ BEKLEYİN

Duvar lekeleri için o kadar temizlik ürününü kullanmanıza gerek yok. Yapmanız gereken tek şey limon tuzunu kaynar suyun içine atın ve erimesini bekleyin. Ardından o suya temiz bir bez bandırın ve duvardaki lekeleri silin. Bu yöntem ile duvarda oluşan sarı lekeler tarihe karışacak.

gfgfgf-23.jpg

DUVARLARDAKİ LEKELERİ RENGİ BOZMADAN YOK ETMEK İÇİN BUNU DENEYİN

Ev işimizde ilk işimize yarayacak ürün diş macunudur. Aslında, bu yumuşak macun evin farklı bölümlerini ve ötesini temizlememize yardımcı olabilir.

İnanılmaz etkisi, duvarlarda ve her hangi bir yerde bulunan lekeleri çok basit bir şekilde ortadan kaldırmamıza da yardımcı olabilir. Kullanmadan önce dikkat etmemiz gereken 2 uyarı olacaktır.

gffggfgf.jpg

Birincisi, duvarlarda renkli boyalar oluşturma riskini almamak için sadece beyaz diş macunu kullanmaktır. İkincisi ise aşağıda önereceğimiz yöntemin sadece beyaz duvarlarda denenmesi gerektiğidir.

DİŞ MACUNU YÖNTEMİ

Bu uyarıları dikkate aldıktan sonra işleme başlayabiliriz. Sadece biraz beyaz diş macunu alın ve çıkarılacak lekenin üzerine yayın. Bu noktada nemli bir bezle hafif ve hassas hareketlerle ovmak gerekecektir. Bu şekilde lekeler gözle görülür şekilde azalacak ve hasar eskisinden çok daha az görünür olacaktır.

EKSTRA İPUCU

Söylendiği gibi, önleme her zaman tedaviden daha iyidir, bu sorunu önlemek için bazı tavsiyelerde bulunacağız. Evimizin güzelliğini korumak için kullanabileceğimiz en iyi ve en işlevsel ürünlerden biri de su itici boyalardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN