Duy Beni'nin final yapacağı bölüm belli oldu! Son bir şansı var

Duy Beni'nin final yapacağı bölüm belli oldu! Son bir şansı var

Geçtiğimiz yazdan beri izleyiciyle buluşan Duy Beni dizisinin, reytinglerindeki düşüş sebebiyle bir süredir final yapacağı konuşuluyordu. Alınan bilgiye göre; dizinin reytinglerinde yükseliş yaşanmaması durumunda ne zaman final yapacağı belli oldu.

Star Tv ekranlarında yayınlanan, sosyal medyada da büyük bir kitlesi olan Duy Beni dizisi, reyting sıralamalarında ise aynı başarıyı elde edemedi. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, Meriç Demiray ve Cüneyt Bolak'ın kaleme aldığı dizi, bir süredir ciddi kan kaybı yaşıyor.

Reytingleri gittikçe düşen dizinin ne zaman final yapacağı merak konusu oldu. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre dizi, 21. bölümünde de bir değişiklik olmazsa 22. bölümde bitecek.

DUY BENİ OYUNCULARI

Yaz başından beri ekrana gelen dizinin oyuncu kadrosunda; Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül, Beste Kaptanoğlu, İbrahim Yıldız, Durul Bazan, Murat Daltaban yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN