MS hastası Serdar Ortaç'tan üzen karar! Yataktan çıkamıyor

MS hastası Serdar Ortaç'tan üzen karar! Yataktan çıkamıyor

Son dönemlerde yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Serdar Ortaç'tan şaşırtan bir itiraf geldi. Geçmişine dair pişmanlıklar yaşadığını söyleyen Ortaç, yaşadığı MS hastalığı hakkında üzen bir açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç sahne aldığı Kuru Çeşme konseri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hayatında dair şaşırtan itiraflarda bulunan Ortaç, sevenlerini üzdü. Bakın ne yapmak istiyor artık?

ortac.jpg

SERDAR ORTAÇ'TAN ÜZEN AÇIKLAMALAR

Yaşadığı MS hastalığından dolayı zor günler geçiren Serdar Ortaç, ağrılar yaşadığını ifade etti. Tükendiğini söyleyen Ortaç, hayatının geri kalanında sevap işlemek istediğini söyleyerek ilginç açıklamalar yaptı.

serdar-ortac2-op2o-cover.jpg

YATAKTAN ÇIKMAK İSTEMİYOR

Yataktan çıkmak istemediğini belirten Ortaç, , "Boş zamanımda hiçbir şey yapmıyorum, Hep yatıyorum hep uyuyorum. Yataktan çıkmak istemiyorum yani hep yatıyorum.12 yıl ya da 22 yıl yani kalan yıllarımı sevap işleyerek geçirmek istiyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN