Ebrar Karakurt'u çileden çıkardılar: Erkek misin kadın mı?

Ebrar Karakurt'u çileden çıkardılar: Erkek misin kadın mı?

Milli Voleybolcumuz Ebrar Karakurt, başarılarının yanı sıra cinsel kimliğiyle de sürekli konuşulmaya devam ediyor. En son bir partide verdiği pozlarla dikkat çeken Karakurt, kendisine gelen cinsel içerikli mesajlardan dolayı sinirlendi. Bakın Ebrar Karakurt'a ne yazdılar?

Milli takımdaki başarısından sonra İtalya takımına transfer olan Ebrar Karakurt, özel hayatıyla merak konusu olmaya devam ediyor. Cinsel kimliği sürekli ön plana çıkan Karakurt, artık gelen ağır yorumlara dayanamadı. Bir partide çekilmiş fotoğraflarıyla gündeme gelen Karakurt bakın ne yazdı?

ebrar.jpg

ÇİRKİN YORUMLARA SESSİZ KALMADI

Başarılarıyla yıldızı kısa sürede parlayan Ebrar Karakurt, cinsel kimliğinden dolayı sürekli eleştiri oklarının hedefi olurken, son paylaşımıyla yine gündeme geldi.

fare.jpg

CİNSEL YÖNELİMİ YİNE GÜNDEME GELDİ

İtalya'da arkadaşlarıyla bir partide bulunan Karakurt'un giyim tarzı ve saç şeklinden dolayı cinsel yönelimi konuşulmaya başlandı.

karakurt.jpg

Bazı kullanıcılar ise "Erkek mi kadın mısın?" "Benden daha erkek" gibi yorumlar yaptı. Yorumlar karşısında Karakurt'dan açıklama geldi.

"APTAL YORUMLAR"

Ünlü sporcu, " Türkiye'de de fotoğraflarımın altına aptal saptal yorumlar yapıldığı için haberlere çıkıyorum. Fark tam olarak bu. Onlar adıma beste söylüyor siz fotoğraflarımın altına ağzı alınmayacak yorumlar yapıyorsunuz" tepkisini verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN