Ebru Polat sosyal medyanın diline fena düştü

Ebru Polat sosyal medyanın diline fena düştü

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Şarkıcılığın yanında güzellik salonları da işleten Polat, belden aşağı paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Sürekli fiziği ile ön plana gelen Polat, sabah uyanır uyanmaz yatağından bir poz verdi. Paylaştığı o fotoğraf ise herkesin diline düştü. İşte o ifşalık fotoğraf.

Hukuk mezunu olmasına rağmen şarkıcılık ve işletmecilik yapan Ebru Polat, sosyal medya hesaplarından sürekli gündelik hayatına dair fotoğraflar paylaşıyor. Dekoltenin ağır bastığı paylaşımlar çok sayıda yorum alırken, Polat'ın son paylaşımı da adeta olay oldu. Yatağından poz veren Polat, o fotoğrafında öyle bir frikik çıktı ki herkesin diline düştü. İşte o fotoğraf.

pozebru.jpg

"YENİ UYANDIM" DEDİ FRİKİKİ VERDİ

Genelde fiziği ve giydikleriyle ön plana çıkan şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabını sık kullananlardan. Her anını takipçileriyle paylaşan Polat, sabah için bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı "Yeni uyandım" notuyla paylaşan Polat, bir anda sosyal medyanın diline düştü. Takma kirpikleri ve makyajıyla uyanan Polat, paylaşımında frikik verdi. Takipçileri tarafından hemen fark edilen frikik sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Dikkat çeken paylaşımlarıyla sürekli gündeme gelen Polat, aynı paylaşımları yapmakta geri durmuyor.

polat.jpg

SESİNDEN ÇOK PAYLAŞIMLARI KONUŞULUYOR

Genelde sesinden çok fiziği ile gündeme gelmeye çalışan Ebru Polat'ı dikkat çeken paylaşımlarından dolayı 3 milyona yakın kişi takip etmeye başladı. Kısa sürede paylaşımlarıyla takipçi sayısını artıran Polar, kendi güzellik merkezinin reklamını da sürekli yapıyor.

poz.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN