Ünü rapçiler Çakal ve Reckol'e konser sonrası silahlı saldırı: Pusu kurdular

Ünü rapçiler Çakal ve Reckol'e konser sonrası silahlı saldırı: Pusu kurdular

Ünlü rapçiler Çakal ve Reckol, Didim'de verdikleri konser çıkışında silahlı saldırıya uğradı. İkilinin yer aldığı rap şirket Perros Blancos üyelerinden biri, başına silah kabzasıyla vurulması sebebiyle hafif yaralanırken olayın bir pusu olduğu, ikilinin gelmeden önce saldırganların otel girişine yerleştiği öne sürüldü.

Türkçe Rap'in son dönemdeki en popüler isimlerinden Çakal ve Reckol, birlikte sahne aldıkları Didim konseri çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Asıl isimleri Emirhan Çakal ve Recep Eker olan Çakal ve Reckol, o anları Türkçe Rap Gündem sayfasına anlattılar. Reckol, silah sesini duymasının ardından araçtan indiğini ve kaldıkları otelin önündeki 3 kişinin havaya ateş açtığını gördüğünü aktardı.

ÇAKAL, SALDIRGANI TEKMEYLE UZAKLAŞTIRDI

İkilinin açıklamalarına göre, kayıt şirketlerinden bir kişi de, bu sırada saldırganı durdurmak isterken silahın kabzasıyla başına vurulmasıyla beraber yaralandı. O esnada saldırganlardan biri, aracın içinde oturan Çakal'a döndü ve silahını ona doğrulttu. Çakal, kapısı açık olan araçtan içeri girmeye çalışan saldırganı tekme atarak uzaklaştırdı.

2.jpg

Olay yaşanırken Perros Blancos adındaki kayıt şirketi ekibini taşıyan araç, güvenlik için hızla otele giriş yapmaya çalıştığı sırada saldırganlar, araca ateş açmaya devam etti.

'PUSU KURDULAR' İDDİASI

Çakal ve Reckol'u hedef alan saldırganların kimliği hala belirlenemezken güvenlik görevlilerinin otele gelmesiyle hızla kaçtılar. Başından yaralanan bir Perros Blancos üyesi dışında kimsenin yara almadığı belirtildi.

Aynı otelde kalanlar ise bunun bir pusu olduğunu ve Çakal-Reckol ikilisi gelmeden hemen önce saldırganların otel girişine yerleştiğini iddia etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN