'Şiddet görüyorum' demişti: Kutsi'nin eşinden geri adım

'Şiddet görüyorum' demişti: Kutsi'nin eşinden geri adım

Şarkıcı Kutsi'nin eşi Sibel Ülker, dün yaptığı açıklamada psikolojik şiddet gördüğünü öne sürerek okların Kutsi'ye çevrilmesine sebep olmuştu. Ülker, bugün ise geri adım attı ve "Yanlış anlaşıldım" dedi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi’nin geçtiğimiz yıl dizi setinde tanışıp evlendiği Sibel Ülker, dün sosyal medya hesabından, bir yılı aşkın süredir psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklayarak herkesi şoke etmişti. Ülker, bugün yaptığı açıklamada ise geri adım atarak sözlerinin yanlış anlaşıldığını iddia etti.

Ülker'in son paylaşımı şu şekilde:

"Dünkü yaptığım paylaşım tamamen yanlış anlaşılmıştır. Paylaşımımda sevgili eşim Kutsi’nin ismi dahi geçmemiştir. Kendisiyle boşanmadığımız gibi böyle bir durum söz konusu dahi değildir. Konu zaten Kutsi ile evli olduğum için etraftan yapılan manipüle ve baskılarla alakalıdır. Yüzlerinde bir maskeyle bana oyuncuları taş çıkartan performans sergileyip arkamdan çevrilen işlerdir. Gizli olan Instagram sayfamdan yaptığım bu paylaşımı böyle yorumlanarak yayılmasına ve gündemi meşgul etmesine üzgünüm."

'EŞİNİN KIZIYLA VAKİT GEÇİRMESİNE KIZDI' İDDİASI

Öte yandan ailesiyle Şile’de tatil yapan Sibel Ülker’in, eşi Kutsi'nin ilk evliliğinden olan kızlarıyla vakit geçirmesine sinirlenip bu paylaşımı yaptığı öne sürüldü. İddiaya göre konser için Bodrum’a giden Kutsi, kızlarıyla daha fazla zaman geçirmek için ilçede kaldı. Bu sırada bir arkadaşı da fotoğraf çekip sosyal medyadan paylaştı. Paylaşımı gören Sibel Ülker, küplere bindi ve bu yazıyı yayınladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN