EDHO oyuncusu ünlü dizide! Usta oyuncu Dilek Taşı kadrosuna dahil oldu: Artık reytingleri kimse tutamaz

EDHO oyuncusu ünlü dizide! Usta oyuncu Dilek Taşı kadrosuna dahil oldu: Artık reytingleri kimse tutamaz

ATV’nin izlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin usta oyuncusu Dile Taşı dizisinin kadrosuna dahil oldu! Kanal D’nin popüler dizisi adeta reyting rekoru kırmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Bir dönem ATV’nin en çok izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başarılı ismi yeni bir diziye geçiş yaptı. Usta oyuncu şimdilerde Kanal D’de yayınlanan Dilek Taşı için hazırlıklara başladı. Haberi duyan izleyiciler sevinirken dizinin reyting seviyelerinde ise çoğalma bekleniyor.

EDHO’DAN SONRA DİLEK TAŞI DİZİSİNDE

Usta oyuncu Savaş Özdemir, Kanal D’de yayınlana Dilek Taşı dizisi ile anlaştı. Son olarak EDHO’da oynayan Özdemir, Dilek Taşı dizisinde derin devlet görevlisi Kubilay karakterine hayat verecek.

ic-foto2.jpg

SAVAŞ ÖZDEMİR KİMDİR?

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi karakteri ile izleyenlerin gönlünde taht kuran Savaş Özdemir, 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini İzmir Eşrefpaşa Lisesi’nde tamamlayan usta aktör, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu bölümünde ise lisans eğitimini tamamladı.

ic-foto-005.jpg

Savaş Özdemir, Türk televizyon tarihinin en başarılı projelerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de rol aldı. 2011 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosuna atanan Savaş Özdemir’in oynadığı oyunlardan bazıları; Kadıncıklar, Ali Ayşeyi Seviyo, Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü, Soytarılar, Fırtına, Köprüden Görünüş, Cadı Kazanı, Oyunun Oyunu, Beşinci Frank, Pazartesi Perşembe , Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN