Ekran başından kalkamayacaksınız! Dizi severler müjde! Bu hafta tam 10 dizi birden yayına başlıyor

Ekran başından kalkamayacaksınız! Dizi severler müjde! Bu hafta tam 10 dizi birden yayına başlıyor

Yaz sezonu sona ererken kanallarda diziler yeni sezonları ile ekrana gelmeye başladı. Haziran ayı içerisinde sezon finali yapan birçok dizi Eylül ayı ile birlikte yeni sezonlarıyla izleyici karşısına çıkmaya başladı. İşte yeni sezonda ekrana gelecek diziler…

19 Eylül 2022 tarihi itibariyle pek çok dizi yeni sezonlarının yayınlamaya başladı. Dizi severler tarafından heyecanla beklenen yeni projeler ekrana gelecek. Uzun süredir ekranda olan dizilerin yanı sıra yeni başlayacak olan diziler de yakından takip ediliyor. İşte yeni sezonda ekrana gelecek diziler…

YENİ SEZONDA HANGİ DİZİLER EKRANA GELECEK?

Tatil sezonu tamamlanırken kanallarda yeni döneme başladı. “Yasak Elma”, “Alparslan: Büyük Selçuklu”, "Baba" ve “Emanet” gibi sevilen diziler ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni sezonda birbirinden güzel yeni projelerde ekranlarda yerini alacak. Yeni sezonda ekrana gelecek projeler şekildedir:

Yasak Elma

6 sezonu ile ekrana gelecek olan Yasak Elma yeni oyuncu kadrosuyla yeni sezona bomba gibi başlıyor. Yine pazartesi günleri ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen başrol olarak karşımıza çıkacak. Yeni sezonda yeni oyuncularda karşımıza çıkarken Bekir Aksoy ve Ece Özdikici gibi oyuncularda evlerimize konuk oluyor.

Yasak Elma

Alparslan: Büyük Selçuklu

Son dönemlerde tarih dizileri ekranda yer mi almaya devam ederken TRT 1'in her pazartesi ekrana getirdi Alparslan: Büyük Selçuklu 19 Eylül Pazartesi yenilenen kadrosu ile izleyici karşısına çıkıyor.

Emanet

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet yeni sezona hız kesmeden devam ediyor. 3. sezonu ile ekrana gelecek olan Emanet dizisi 19 Eylül tarihinden itibaren hafta içi her akşam 19:00’da ekranlarda olacak.

Baba

Geçtiğimiz sezon büyük bir ilgi ile takip edilen Baba dizisi ikinci sezona merhaba dedi. 20 Eylül Salı akşamı Star TV'de ekrana gelecek olan Baba dizisi iddialı yapımlar arasında yer alıyor.

Baba dizisi

Ben Bu Cihana Sığmazam

20 Eylül Salı akşamı ekranlarda yer alacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ilk bölümü ile ekrana gelecek. Oktay Kaynarca'nın hem yapımcı hem de başrol oyuncusu olarak yer aldığı proje merakla bekleniyor.

Bir Peri Masalı

Medyapım tarafından yapımcılığı üstlenilen Bir Peri Masalı dizisi Çarşamba akşamları ekrana gelecek. Senaristliğini Deniz Akçay'ın yaptığı Bir Peri Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Çağıl Bocut ile Merve Çolak oturmaktadır.FOX TV'de ekrana gelecek olan dizi 21 Eylül Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak.

Bir peri masalı

O Kız

Kanal D'nin yeni dizisi O Kız 21 Eylül Çarşamba akşamı izleyicisi ile buluşacak.

Aldatmak

ATV yeni sezonda yeni projeleri ile merak edilirken Timur savcı ve Burak Sağyaşar'ın hazırladığı Aldatmak dizisi 22 Eylül Perşembe akşamı ekranlarda yer alacak.

Yalı Çapkını

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı romantik komedi dizisi Yalı Çapkını 23 Eylül Cuma günü ilk bölümü ile Star TV'de yer alacak.

sizi diliyorum

Sizi Dinliyorum

Dijital dizi film Platformu olan EXXEN yapımları ile merak uyandırıyor. Onur Buldu'nun 50 farklı karakterle başrol oynayacağı Sizi Dinliyorum dizisi 23 Eylül Cuma günü başlayacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN