Ekranlara ara veren İlker Ayrık'ın yeni hayatı herkesi şaşırttı! Bambaşka bir sektöre el attı! İşte ünlü oyuncunun yeni işi..

Ekranlara ara veren İlker Ayrık'ın yeni hayatı herkesi şaşırttı! Bambaşka bir sektöre el attı! İşte ünlü oyuncunun yeni işi..

Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, bir süre önce oyunculuğa ara vererek eşi Sanem Bağcı Ayrık ile birlikte doğal yaşama adadı kendini. Eşiyle birlikte çiftlik kurarak hayalini gerçekleştiren ünlü oyuncu, "11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var" dedi.

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Mürsel karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran İlker Ayrık, Yılan Hikayesi, Tatlı Hayat, Yedi Numara ve Seksenler gibi dizilerde rol aldı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra ekranlarda Ben Bilmem Eşim Bilir ve Yaparsın Aşkım gibi programları da sunan İlker Ayrık, eşiyle birlikte geçtiğimiz yıl çiftlik kurmuştu.

ilerf.jpg

"11 KÖPEĞİM, 2 EŞEĞİM VAR"

Vaktinin büyük çoğunluğunu çiftlikte geçiren ünlü isim, artık ekranlarda pek yer almıyor. İlker Ayrık, çiftlikteki yeni hayatından bahsetti.

2-003.jpg

Bahçesinde birçok ürün yetiştiren ünlü isim, "Çiftçilik ve restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. 11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var " dedi.

4-002.jpg

Öte yandan Ayrık'ın çiftliğinde açık hava sineması ve caz konserleri de düzenlediği öğrenildi. Ünlü oyuncu ve eşi çiftliklerinde sebze ve meyve yetiştiriciliğinin yanı sıra tavuk, ördek, kaz gibi küçük baş hayvanlar da besliyor.

aks.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN