Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Mürsel karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran İlker Ayrık, Yılan Hikayesi, Tatlı Hayat, Yedi Numara ve Seksenler gibi dizilerde rol aldı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra ekranlarda Ben Bilmem Eşim Bilir ve Yaparsın Aşkım gibi programları da sunan İlker Ayrık, eşiyle birlikte geçtiğimiz yıl çiftlik kurmuştu.

"11 KÖPEĞİM, 2 EŞEĞİM VAR"
Vaktinin büyük çoğunluğunu çiftlikte geçiren ünlü isim, artık ekranlarda pek yer almıyor. İlker Ayrık, çiftlikteki yeni hayatından bahsetti.

Bahçesinde birçok ürün yetiştiren ünlü isim, "Çiftçilik ve restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. 11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var " dedi.

Öte yandan Ayrık'ın çiftliğinde açık hava sineması ve caz konserleri de düzenlediği öğrenildi. Ünlü oyuncu ve eşi çiftliklerinde sebze ve meyve yetiştiriciliğinin yanı sıra tavuk, ördek, kaz gibi küçük baş hayvanlar da besliyor.

