Elçin Sangu 'boya' iddialarına isyan etti: Yalan söylemediğim için dert oldu

Elçin Sangu 'boya' iddialarına isyan etti: Yalan söylemediğim için dert oldu

Ünlü oyuncu katıldığı bir YouTube programında, 'Saçlarının doğal rengi mi?' sorusuna 'Yalan söylemediğim için dert oldu, herkesi kandırdım, shop yaptım' diyerek sürekli gündeme gelen 'boya' iddialarına isyan etti.

Kiralık Aşk dizisiyle çıkışını yakalayan ekranların sevilen yüzü Elçin Sangu, Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı'nın YouTube kanalına konuk oldu.

Programda yoğun iş temposu nedeniyle çok kilo verdiğini söyleyen Sangu, "Ben 50 kiloyla başladım. Şuan 45 kiloyum, bu 1 kilo almış halim" dedi.

maxresdefault.jpg

Şimdilerde Star TV'de yayınlanan 'Çöp Adam' dizisiyle ekran karşısına çıkan Elçin Sangu'ya Engin Altan Düzyatan eşlik ediyor.

sangu.jpg

Yeni yayınlanmaya başlayan dizinin yanı sıra 'Şehirde Kimse Yokken' adlı tiyatro oyununda yer alan ve 'Jekyll & Hyde' isimli müzikalde dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Elçin Sangu, müzikalin daha öncelerden teklif edildiğini fakat yoğunluktan dolayı reddettiğini anlatarak "Dizi var, tiyatro var... Şu an bir müzikali nereye sıkıştıracağım?' diye düşündüm." sözleriyle iş temposundan bahsetti.

dc73f462-073b-4877-8eaf-4049fca1d243.jpg

'EVET SAÇIM BOYA'

Ceyda Kasabalı'nın merakla sorduğu 'Saçlarının doğal rengi mi?' sorusuna güzel oyuncu Elçin Sangu'dan, 'Yalan söylemediğim için dert oldu, saçım boya evet, herkesi kandırdım, shop yaptım' sözleriyle boya iddialarına isyan etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN