Elçin Sangu ekranlara geri dönüyor: Yeni dizisi belli oldu

Elçin Sangu ekranlara geri dönüyor: Yeni dizisi belli oldu

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, bir süredir yeni bir projenin heyecanını yaşadığını ve detayların yakında ortaya çıkacağını duyurmuştu. Sangu'nun bahsettiği projenin, Engin Altan Düzyatan ile birlikte rol alacağı “Çöp Adam” dizisi olduğu öğrenildi.

"Kiralık Aşk" dizisiyle büyük çıkış yakalayan oyuncu Elçin Sangu’nun yeni dizi projesi belli oldu. Ünlü oyuncu, bir süredir görüşme yaptığı OGM Pictures’ın “Çöp Adam” dizisiyle el sıkıştı. Diziyi Yağız Alp Akaydın yönetecek. Star TV’de yayınlanacak olan dizide Sangu “Peri” adlı bir banka müdürüne hayat verecek.

KONUSU DİKKAT ÇEKİYOR

Melek Gençoğlu ile Su Ersöz’ün yazdığı dizi flashback sahneleriyle de dikkat çekecek. “Çöp Adam”da Engin Altan Düzyatan’la başrolü paylaşacak olan Sangu, çok konuşulacak sahnelerde rol alacak.

Düzyatan’ın bir anda büyük bir servete sahip olan Tamer Yılmaz adlı yazılımcıyı oynayacağı dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Dizi adını Tamer karakterinin çöp adam dövmesinden alıyor. Tamer, Peri’yi kaçırıp bir mahsene kapatıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN