Elektrik faturasını düşürmenin yolu çamaşır makinesinde! Bu yöntemi deneyenler 200 TL daha az ödüyor

Elektrik faturasını düşürmenin yolu çamaşır makinesinde! Bu yöntemi deneyenler 200 TL daha az ödüyor

Elektrik faturası yüksek geldi derdine son! Yüksek gelen faturalar vatandaşın cebini yatarken elektrikli aletlerin kullanımına dikkat edilmesi gerektiğinin altı çizildi. Birkaç ufak önlem olarak elektrik faturalarınızı düşürebilirsiniz. İşte faturalarınızı düşürebileceğiniz o yöntemler…

En yüksek gelen faturalar arasında yer alan elektrik faturaları zaman zaman vatandaşları çileden çıkarıyor. Birçok kişi elektrik faturasını düşürmek için alabileceği önlemleri araştırırken elektrikli ev aletlerinin kullanımına dikkat çekiliyor. Bu aletlerin kullanımına minimuma düşürerek ya da ufak önlemler alarak elektrik faturalarında ciddi tasarruf elde edebilirsiniz. Özellikle çamaşır makinesinde alacağınız basit bir önlem elektrik faturasını ciddi oranda düşürecek. Herkesin kolay bir şekilde yapabileceği bu yöntem aylık giderleri de indirim olarak yansıyacak. Elektrikli ev aletlerinin doğru yöntemler ile kullanılması fatura tutarlarını da önemli ölçüde etkilemektedir. Hemen hemen her mutfakta bulunan bu malzeme elektrik faturalarını öyle bir düşürüyor ki herkesin aklı hayali duruyor. İşte faturalarınızı düşürebileceğiniz o yöntemler…


TEK MALZEMEYLE CİDDİ TASARRUF SAĞLAYABİLİRSİNİZ


Çamaşır makinesi içerisine eklenen bir kaşık karbonat ile daha düşük sıcaklıkta hızlı ve güzel bir temizlik sağlayabilirsiniz. Yüksek derecede yıkanan çamaşırlar elektrik faturalarına ciddi rakamlar olarak yansıyor. Bu da faturaların ay sonunda yüksek rakamlarda gelmesine neden olurken düşük sıcaklık kullanımı ile elektrik tasarrufu sağlayabilirsiniz. Bu nedenle çamaşır makinesi içerisine eklenen bir kaşık karbonat faturalarınızı önemini ölçüde düşürecek.

camasir-makinasi-karbonat.jpg

ÇAMAŞIR MAKİNELERİNE DOĞRU KULLANMAK GEREKİYOR


Çamaşır biriktirmeden çamaşır makinesi çalıştırmak da en çok yapılan hatalar arasında yer alıyor. Az sayıda çamaşırınızı her gün yıkamanız elektrik faturalarının yüksek gelmesine neden oluyor. Çamaşırların birikmesini bekleyip makineyi çalıştırmak ise elektrik tasarrufu sağlamaktadır. Bunun yanı sıra çamaşır makineleri için alabileceğiniz diğer bir yöntem ise düzenli kireç temizliği yaptırmaktır. Kireç tutan makinalar da çamaşırın daha zor yıkanmasına neden olurken elektrik faturalarının da yüksek gelmesine neden oluyor.

camasir-makinasi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN