Elemelerden kıl payı kurtulmuştu, bu kez kaçamadı! Masterchef’te o yarışmacı elendi

Elemelerden kıl payı kurtulmuştu, bu kez kaçamadı! Masterchef’te o yarışmacı elendi

TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef’te eleme heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Elemelerden sürekli kıl payı kurtulan o isim bu kez ne yazık ki kaçamadı… Masterchef’in sevilen yarışmacısı elendi…

Uzun yıllardır TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile büyük ilgi gören MasterChef, bu sene All Star ekibi ile resmen izlenme rekorları kırıyor. Özellikle de eleme günlerinde büyük ilgi ile izlenen yarışma, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Son olarak elenen isim ise büyük şok yarattı. Defalarca eleme potasına girmişti ama bu kez potadan çıkamadı. İşte elenen o isim…

BİR KEZ DAHA ELEME HEYECANI YAŞANDI

MasterChef All Star, son bölümü ile eleme gecesi yaşadı. Potada Sefa, Eda, Gamze, Ayaz, Dilara, Sergen ve Barbaros yer alırken son ikiye ise Gamze ve Sefa kaldı. Defalarca potaya giren iki isimden biri ne yazık ki yarışmaya veda etti.

yeni-proje-002.jpg

MEHMET ŞEFİN SORUSUNA VERDİĞİ YANIT ŞOK ETTİ

Eleme oyununda Mehmet Şef, “Kim gelsin?” sorusunu sordu. Soruya yanıt veren Kerem ise aşağıda Sefa, Sergen, Ayaz, Barbaros, Eda, Dilara ve Gamze yarışıyor olmasına rağmen 'Tek derdi yemek olanlar gelsin' dedi ve 'Sefa gelsin, Ayaz gelsin, Barbaros gelsin, Gamze gelsin, Eda gelsin' diyerek ekledi.

yeni-proje-2-003.jpg

BU KEZ POTADAN KAÇAMADI

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada son ikiye kalan Gamze ve Sefa arasında elenen isim 'Tavuk Ciğerli Mousse' tarifini başarısız yapan Gamze oldu.

yeni-proje-1-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN