Elon Musk Twitter'ı alınca Jamil platformu terk etti

Elon Musk Twitter'ı alınca Jamil platformu terk etti

Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması sonrası tepkiler devam ediyor. The Good Place'in eski oyuncusu Jameela Jamil, platformdan ayrıldığını duyurdu.

Dünyaca ünlü multi milyarder Elon Musk, Twitter'ı yaklaşık 44 milyar dolara satın aldı.

Musk'ın, Twitter'ı ve kendisini eleştirenlerin platformda kalması çağrısına uymayan çok sayıda kullanıcı bu satış karşısında siteden ayrılacaklarını duyurmuştu.

"AH, TWİTTER'I ELE GEÇİRDİ"

Independent Türkçe'nin haberine göre, The Good Place'in eski oyuncusu ve sunucu Jameela Jamil de Musk'ın mülkiyeti haline gelen platformdaki ortamın nasıl değişeceği korkularıyla Twitter'ı bırakacağını ifade etti.

Takipçilerine son bir mesaj gönderen Jamil, evcil köpeğiyle beraber çekilmiş 4 fotoğrafını da gönderisine ekledi.

"Ah, Twitter'ı ele geçirdi" diye başlayan mesajında Jamil, "Bunun son tweetim olarak burada kalmasını isterim. Bu, Barold'un resimlerini göstermek için gerçekten *herhangi* bir bahane" dedi.

Jamil, Musk'ın Twitter'ı almasının platformdaki 'ifade özgürlüğünün' nefreti körükleyeceği yönündeki endişelerini paylaştı. Jamil ayrıca son paylaşımını köpeğiyle fotoğraflarını koyarak yaptı.

İşte Jamil'in o paylaşımı:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN