Elon Musk'ın babası 'çarmıha gerilmekten' korkuyor

Elon Musk'ın babası 'çarmıha gerilmekten' korkuyor

Dünyanın en zengin kişilerinden Elon Musk'ın biyografisini ele alacak film, şimdiden baba Errol Musk'ı endişelendirmeye başladı. Teknoloji devi Elon Musk'ın babası, daha önce de tepki gösterdiği bir biyografi kitabından uyarlanacak filmde "kötü adam" olarak resmedilip "çarmıha gerilmekten" korktuğunu söyledi.

Tesla, SpaceX ve X (Twitter) şirketlerinin sahibi Elon Musk'ın hayatını anlatan bir film çekilecek. Filmin yönetmen koltuğunda Siyah Kuğu, Bir Rüya İçin Ağıt ve Balina gibi yapımların yönetmenliğini yapan Darren Arofonsky oturacak.

Walter Isaacson’ın yazdığı ve eylül ayında yayımlanan Elon Musk biyografisinden uyarlama olarak perdeye aktarılacak film, daha yayınlanmadan baba Errol Musk'ı endişelendirdi.

The Sun'a röportaj veren 77 yaşındaki Errol Musk, filmde kendisinin "çarmıha gerilmesinden korktuğunu" belirterek, filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenecek Darren Aronofsky'yle görüşmek istediğini söyledi.

ELON MUSK ZORBALIĞA UĞRADIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Errol Musk, filmin dayandırıldığı kitabın yayımlanmasından beri kitapla ilgili hoşnutsuzluğunu dile getirerek, büyük oğlunun hayatında kendisinin kötü adam olarak gösterildiğini düşünüyor.

Isaacson biyografide Errol Musk'ı "Jekyll ve Hyde doğasına" sahip "hilekar ve karizmatik bir hayalperest" olarak tanımlıyor. Kitapta yer alan bir anekdotta Elon Musk, 12 yaşındayken "veldskool" olarak bilinen bir Güney Afrika vahşi doğa kampına katıldığını anlatıyor. Isaacson, pek çok çocuğun hayatını kaybettiği kamp koşullarında Musk'ın 10 kilo verdiğini yazdı.

Elon Musk ayrıca biyografi yazarına Güney Afrika'da büyürken sık sık "zorbalar tarafından dövüldüğünü" söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN