Emeklilere ara zam öncesi moral ödemesi! Ay sonuna kadar 20 bin TL verilecek: 4A 4B 4C'liler dikkat

Emeklilere ara zam öncesi moral ödemesi! Ay sonuna kadar 20 bin TL verilecek: 4A 4B 4C'liler dikkat

Emekliler için son dakika bir gelişme duyurusu! Bu ayın haziran ödemelerinde büyük bir sürpriz var. Emekliler, ara zam öncesi moral kaynağı olan üç aylık maaşlarını bir seferde alacaklar. Hesaplarına yatacak olan ödemeler, yaklaşık birkaç gün içinde tamamlanacak ve emeklilerimizin hesaplarında 20.000 TL gibi büyük bir miktar olacak. Ayrıntılar haberimizde...

Emekliler için gündem yoğun bir şekilde devam ediyor. Ara zam konusuyla ilgili gelişmeler araştırılmaya devam ediyor. Son günlerde, emeklilerin bayram ikramiyelerine zam olup olmayacağı en çok aranan konular arasında yer alıyor. Seçim sürecinin sona ermesinin ardından, 15 milyondan fazla emekli, bayram ikramiyeleri için büyük bir zam beklentisi içerisine girdi. Peki, bayram ikramiyelerine zam gelecek mi? İkramiyeler ne zaman hesaplara yatırılacak? Tüm emekliler bu ödemeden faydalanabilecek mi? İşte emeklileri ilgilendiren son gelişmeler...

BAYRAM İKRAMİYELERİNE ZAM GELDİ Mİ?

ödeme

Nisan ayında bayram ikramiyelerine rekor bir zam yapılarak ödemeler 1100 TL'den 2000 TL'ye yükseltilmişti. Nisan ayındaki zam sayesinde emekliler, Ramazan Bayramı öncesinde ciddi bir rahatlama yaşadılar. Seçim sürecinde ikramiyelerin asgari ücret seviyesine yükseltileceğiyle ilgili haberler ortaya atılmıştı. Bu haberlerin ardından milyonlarca emekli büyük bir zam beklentisi içine girdi.

İKRAMİYELER NE ZAMAN ÖDENECEK?

ödeme

Bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı kadar, ödemelerin ne zaman yapılacağı da büyük bir merak konusu. Henüz ödeme tarihleri netleşmemiş olsa da, geçmiş yıllarda olduğu gibi Kurban Bayramı'ndan hemen önce hesaplara yatırılması bekleniyor.

3 MAAŞ BİRDEN ALMA FIRSATI

Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emekli için 3 maaş ödemesi alma fırsatı ortaya çıktı. Tüm emeklilerin aylık maaşları, TC kimlik numarasının son rakamına göre her ay 17 ile 26 arasında hesaplara yatırılıyor. Bayram ikramiyeleri ise 19 Haziran ile 26 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatırılması bekleniyor. Ayrıca, EYT düzenlemesi ile yeni emekli olmaya hak kazanan ve daha önce bankalarla olan anlaşmaları sona eren milyonlarca vatandaş, bankalarla yeniden 3 yıllık taahhüt anlaşması yaparak promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor. Bu sayede milyonlarca emekli, Haziran ayında emekli maaşı, promosyon ödemesi ve bayram ikramiyeleriyle birlikte 3 maaş alma imkanına sahip olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN