En eğlenceli psikoloji testi: Çorabını seç gerisini biz söyleyelim

En eğlenceli psikoloji testi: Çorabını seç gerisini biz söyleyelim

Hepimiz çorap giyer ve severiz. Hangi tür çorapları tercih ederseniz edin, bugün size benzersiz bir test sunuyoruz. Bir çorap seçin ve kişiliğiniz hakkında ne söylediğini görün.

1 NUMARALI ÇORABI SEÇTİYSENİZ

Bu, oyuncu , enerji dolu , esprili, arkadaş canlısı ve arkadaşlarının önünde dalga geçmekten korkmayan bir insan olduğunuz anlamına gelir.

2 NUMARALI ÇORABI SEÇTİYSENİZ

Bu, hayatta iyimser olduğunuz, çok zarif, çok minnettar, mutlu ve sevdiklerinize teşekkür etmeye hazır olduğunuz anlamına gelir.

corap-1.jpg

3 NUMARALI ÇORABI SEÇTİYSENİZ

Bu, yeni maceralardan korkmayan, cesur, ilginç, girişken bir insan olduğunuz anlamına gelir.

4 NUMARALI ÇORABI SEÇTİYSENİZ

Bu, herkesin güvendiği, her duruma kolayca uyum sağlayabileceğiniz, her zaman diğer insanlar gibi ve herhangi bir arkadaşınıza yardım etmeye hazır olduğunuz anlamına gelir.

5 NUMARALI ÇORABI SEÇTİYSENİZ

Bu, çok cesur bir insan olduğunuz, cüretkar, özgün, size veya sevdiklerinize olabilecek her şeye her zaman özen gösterdiğiniz anlamına gelir.

corap-2.jpg

6 NUMARALI ÇORABI SEÇTİYSENİZ

Bu, inanılmaz, hesaplayıcı, ciddi, muhafazakar bir insan olduğunuz, her zaman arkadaşlarınıza nasıl yardım edeceğinizi düşündüğünüz anlamına gelir.

7 NUMARALI ÇORABI SEÇTİYSENİZ

Herhangi bir sosyal ortama entegre olabilen ve herkesle işbirliği yapabilen çok girişken, zarif, neşeli bir insan olduğunuz anlamına gelir.

8 NUMARALI ÇORABI SEÇTİYSENİZ

Seçiminiz, kendi kendine yeten, akıllı, sevgi dolu, ailenin her şeyden önce olduğu bir kişi olduğunuz anlamına gelir.

9 NUMARALI ÇORABI SEÇTİYSENİZ

Bu, baştan çıkarıcı, hayat dolu, çekici, çok açık ve sıcak bir insan olduğunuz anlamına gelir.

10 NUMARALI ÇORABI SEÇTİYSENİZ

Bu, toplumda kendini giyim tarzı ve davranışlarıyla ifade eden, eksantrik, muhteşem, çarpıcı bir insan olduğunuz anlamına gelir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN