En zor burç hangisi? Onlar tam anlamı ile çetin cevizdir aman uzak durun...

En zor burç hangisi? Onlar tam anlamı ile çetin cevizdir aman uzak durun...

Hoşgörü, bazı burçların diğerlerinden daha aşina olduğu bir şeydir. Bir ilişkide işler ters gitmeye başlar başlamaz hoşgörü ortadan kalkıyor gibi görünüyor. Bazı işaretler baskı altında daha hızlı bozulurken, diğerleri ilişkilerinin zorluklara maruz kalması durumunda hoşgörülü tarafını gösterecektir. Burçlara göre kim en az hoşgörülüdür ve kim tam tersine sağduyu ve hoşgörünün kendisidir.

ZODYAKIN EN HOŞGÖRÜLÜ BURCU TERAZİLERDİR

Zodyakın en hoşgörülü burcu Terazi'dir . Evet, yalnız kalmak veya tekme sallamak yerine ilişkiyi sürdürmek için her şeyi yapacaklardır. Çünkü çatışmalara girebilseler bile, ilişkilerinin kavgasız bir alan olması hoşlarına gidiyor.

Listemizde bir sonraki kalplerimiz için sevgili Yengeç . Ona kalbini verdiğinde nazik bir insandır ve aşk adına gerçekten çok şeye katlanır. Aile bağlarını ve ev konforunu takdir ediyor.

Daha sonra başka bir su burcuna geliriz ve bu Balık burcudur . Her şeyi fetheden romantizmin ve sevginin birleştirici ve iyileştirici özelliklerine sıkı sıkıya inanırlar. Bu nedenle, küçük aşk tekneleri dalgalı, köpekbalığı istilasına uğramış sulara girse bile, her zaman çok hoşgörülüdürler.

sinirli.jpg

OĞLAKLAR HER ZAMAN STRATEJİK DÜŞÜNÜRLER

Listede bir sonraki Oğlak. Yeteneği, adaşı olan dağ keçisi gibi, düşmanca koşullara dayanabilmektir. Stratejik ve uzun vadeli düşünmeye olan tutkusu, makul bir hoşgörü seviyesini korumasına çok yardımcı oluyor, bu yüzden listemizde oldukça üst sıralarda yer alıyor. Hala 4. sırada.

En az toleranslı zodyak işaretleri incelememizde 5. sırayı başka bir dünya işareti olan Boğa işgal ediyor . Hepimizin bildiği gibi, Boğalar sevgi bağları kurduklarında, bir ilişkide eşit derecede esnek ve kırılmaz olabilecekleri gerçeğiyle birlikte sonsuz bir sabra sahiptirler. Her şey duruma bağlı.

Akrep 6. sırada yer alır . Kararlılığı ve diz titremelerine tepki vermemesi ile tanınır)) Bunun nedeni daha katı fikirlerden oluşmasıdır. İlk zorlukta yerinden kımıldamayacak, gerçekten haklıysa dimdik ayakta duracaktır. Ancak, onun için önemliyseniz, argümanlarınızı dinleyecektir.

İkizler ve Başak 7. ve 8. sırada yer alıyor. Nedenmiş? Çünkü her ikisi de, onlara bu burçlara karşı toleransı ve anlayışı artıran üstün bir mantık sağlayan kurnaz Merkür tarafından yönetilir. Bu, tüm küçük yıkıcı düşüncelerin ve duyguların yoluna girmesine ve ilişkiyi mahvetmesine izin vermemelerine yardımcı olur. Dengeli ve mantıklı olmaya çalışırlar.

Şimdi en az tolerans bölgesindeyiz ve Yay ile başlıyor . Yay, işler zorlaştığında harekete geçtiği bilinmektedir ve eylemle kapıdan dörtnala çıkmak istiyoruz! Bir ilişkideki herhangi bir sorun, Yay'ın sorumluluktan kaçmasına ve kavgalardan ve anlaşmazlıklardan uzaklaşmasına neden olur. Dokunmayacakları bir yere. Ama ondan önce, o da partnerine canı gönülden bağırabilir.

ofkeli.jpg

ZODYAKIN EN HOŞGÖRÜSÜZ BURÇLARI

Şimdi iki zıt burç daha geliyoruz, Aslan ve Kova. Aslanlar hayatlarının birçok alanında tutarlıdır, ancak daha kısa bir tolerans marjına sahip olabilirler. Özellikle diğer yarısı tam olarak hissettikleri gibi hissetmediğinde, olayları kişisel olarak alma eğilimindedirler. Bu aslanı çileden çıkarır , çünkü bir şeyi nasıl farklı hissedebilirsin.

Kova biraz farklı olsa da, diğer insanların tereddütlerine veya güvensizliklerine karşı biraz hoşgörüsüz olabilirler. Öyle değil mi Kova? İnsanların kendilerini bir araya getirmeleri gerektiği izlenimini edinirsiniz. Sürekli olarak bir şeyden şüphe duyanları ovmak imkansızdır ve Kovalar için bu dayanılmazdır. Belki bu şekilde davranmak istemiyorlar, ancak başka türlü yapamazlar.
Ve şimdi tüm Zodyak işaretleri arasında en hoşgörülü olana geldik, bu Koç ! Sabırlı olamayacak kadar sabırsız. Zaten onunla yakın bir ilişkiniz varsa, onu olduğu gibi kabul edin ya da daha iyisi veda edin.

O böyle ve her şey! Ancak karmaşık yapısına rağmen, büyük artısı, Koç'un ikiyüzlü olmamasıdır. Ve başkalarının onun şüpheli davranışlarına karşı hoşgörüsüz olup olmadığına hiç aldırmıyor. Herkesin kendi görüşü vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN