25 Ekim Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? İşte iyi ve kötü yanları...

25 Ekim Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? İşte iyi ve kötü yanları...

2022 yılının sonbaharında tutulma sezonunda iki tutulma gerçekleşecek. 25 Ekim'de kısmi bir güneş tutulması ve 7-8 Kasım arasında bir tam ay tutulması yaşanacak.

Ne zaman bir tutulma olursa, evrenden bir uyandırma çağrısı bekleyebiliriz. Bu bir güneş tutulması olduğunda bir şeylerin olacağına dair beklentiler daha da artıyor. Bu tutulmalar yeni başlangıçlara doğru ilerlemek amacıyla artık en yüksek ilgimize hizmet etmeyen durumlardan kurtulduğumuz anlamına gelebilir. Unutmayın, "Her yeni başlangıç, başka bir başlangıcın sonundan gelir."

KENDİNİZİ HAYATIN AKIŞINA BIRAKIN

Kozmos, artık hayatımız için yararlı olmayan şeyleri atmamızı istiyor. Enerjiyi benimseyin ve kendinizi hayatın akışına bırakın.

Ancak 25 Ekim'de gerçekleşecek olan ve görünür olacak olan güneş tutulmasının astrolojik etkileri de olacak.

gunes-tutulmasi-burc.jpg

25 EKİMDE GÜNEŞ TUTULMASI SIRASINDA NELER OLACAK?

Basitçe söylemek gerekirse, ay güneş ve dünya arasında geçtiğinde bir güneş tutulması olur. Güneş tutulmaları, yeni ay ay evresinde gerçekleşir.

25 Ekim kısmi bir tutulma olduğundan, ayın gölgesi güneş ışığını sadece bir kısmen engelleyecektir.

GÜNEŞ TUTULMASININ ASTROLOJİK ETKİLERİ NELER OLACAK?

Tutulma Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Asya'nın batı bölgelerinden izlenebilecek.

Astrolojiyle ilgili tutulmalara bakmanın başka bir yolu daha var. Ay düğümleri, ayın yolu ile güneşin yolu arasındaki kesişme noktalarıdır. Ay, ay düğümünü geçtiğinde tutulmalar meydana gelir.

Doğum haritalarımızda, her 1,5 yılda bir zodyak işaretlerini değiştiren ay düğümleri, yaşam boyu karmamızı gösteren kader düğümleri olarak görünür. Kaderin geçiş düğümleri, geçişi sırasında üzerinde çalıştığımız ve şifa verdiğimiz enerjiyi gösterir.

Yani, bu tutulma durumunda, biz akrep burcuna bakmak. Akreplerin korkusuz, sadık ve gizemli oldukları bilinmektedir. Havaya nüfuz eden bu enerjiyle, titreşimin yoğun ve tutkulu olmasını bekleyebiliriz - özellikle romantizm ve aşk gezegeni Venüs tutulma ile aynı hizada olacak.

Kader düğümü şu anda Boğa olan Akrep'in zıt burcunda. Bir ortaklığa bağlanmak veya gerektiği gibi çalışmayan bir ortaklığı bırakmak için bir aciliyet duygusu olacaktır. Ayrıca, sadece paramızla değil, değer verdiğimiz kişilere zamanımızla da çok kibar ve verici olabiliriz.

KOÇ BURCU

Sen hesaba katılması gereken bir güçsün, Koç! Bu tutulma sezginizi, hakimiyetinizi, gücünüzü ve otoritenizi ortaya çıkarıyor. Size başkalarının ne kadar dinamik ve şiddetli olduğunuzu görmeleri için bir şans verecek. Kendinizin bu muhteşem kısımlarına yaslanın ve harikalığınızı tereddüt etmeden kucaklayın.

gunes-tutulmasi-002.jpg

BOĞA BURCU

Güneş tutulması sırasında havada aşk var. İlişkinizi geliştirmek ve bir sonraki seviyeye taşımak için her zamankinden daha fazla çalışmak istiyorsunuz. Bu nedenle, tüm çabanızı eşinizin ve sizin birlikte son derece mutlu olmanızı sağlamak için harcamanız önemlidir.

İKİZLER BURCU

Şu anda, işten izin almaya ihtiyacınız var. Kişisel günlerinizden herhangi birini kullanabiliyorsanız, yapın. Değilse, rahatlamak için biraz zamanınız olduğundan emin olmak için iş ve özel yaşamınız arasında bir denge kurmanız önemlidir.

YENGEÇ BURCU

Güneş tutulması sırasında sanatsal ilham bulmak zor olmayacak. Yaratıcılığınızı benimsemek ve dünyanın görmesi için yeteneklerinizi sergilemek için motive olacaksınız. Fiziksel alemde kullanmak için en içteki vizyonlarınızı koyarak hayallerinizi gerçekleştirmek için yaratıcılığınızı benimseyin.

ASLAN BURCU

İnanç sisteminiz bu zamanda gelişiyor ve değişiyor, hayatınızı farklı bir mercekten görmenize izin veriyor. Yeni içgörülerinizi kişisel yaşamınıza dahil edin. Onları yeni bir gözlük olarak düşünün. Ne fark ediyorsun?

BAŞAK BURCU

Kısa sürede yapabileceğiniz çok fazla seçeneğiniz var. Bu, dünyanın yükü omuzlarınıza yüklenmiş gibi geliyor. Her şeyi bir anda almayı unutmayın - kozmik enerji size şimdi ya da aslaymış gibi hissettirse bile.

gunes-tutulmasi-003.jpg

TERAZİ BURCU

Bu ay, nakit akışınızı ve para meselelerinizi düzene sokmanız için bir zamanı işaret ediyor. Yağmurlu bir gün için para biriktirmeye başlayın ve güneş tutulması uzun vadeli harcamalarınız ve finansal portföyünüz hakkında bilgi sağladığından yatırımlarınıza odaklanın. Doğru tavsiye ile finansal zirvelere ulaşabilirsiniz.

AKREP BURCU

Sevdiklerinize hiç olmadığı kadar bağlı hissedeceksiniz. Herkesi hayatınıza açık kollarla davet etmek yalnızca popülerliğinizi ve statünüzü artırmakla kalmayacak, aynı zamanda kalbinizi her zamankinden daha fazla açacaktır. Bu, hayatın ne hakkında olduğunu görmeniz için çok önemli bir zamandır.

YAY BURCU

Şu anda sosyal çevrenizdeki birçok insan için tek destek ve TLC sağlayıcısı olabilirsiniz. Herkes için her şey olmak üzerinizde çok fazla baskı oluşturabilir, bu da tutulma sırasında kişisel bakımın bir öncelik olduğu anlamına gelir. Gevşeme yoluyla tüm stresinizi eritin.

OĞLAK BURCU

Aklınızı, bedeninizi ve ruhunuzu destekleyen birçok arkadaşlığınız var. Bu, sizi önemseyenleri takdir etmek için güzel bir zaman. Yakın arkadaşlarınıza onları ne kadar takdir ettiğinizi göstermek için güzel bir e-posta veya metin gönderin. Başkalarına ne kadar çok sevgi verirseniz, o kadar çok geri alırsınız.

KOVA BURCU

Hayatınızın profesyonel alanında değişimler oluyor. İster terfi, ister zam veya yeni bir iş olsun - kariyerinizde çok fazla çekiş kazanıyorsunuz. Sizi şimdi bir sonraki seviyeye taşıyabilecek büyümeye yaslanın. Bir profesyonel kapı kapandığında diğeri açılır.

BALIK BURCU

Yol gösterici bir yaşam felsefesine sahip olmanız önemlidir. Değer sisteminizi yalnızca siz tanımlayabilir ve neyin kabul edilebilir davranış olup neyin olmadığını deşifre edebilirsiniz - başka kimse değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN