Burcuna göre uzak durmanız gereken erkekler... Onlara elini veren kolunu kaptırabilir...

Burcuna  göre uzak durmanız gereken erkekler... Onlara elini veren kolunu kaptırabilir...

Bazen ne tür erkekler için çaba göstereceğini, kimi tercih edeceğini anlamak zordur. Kendinize, sizin için doğru kişiyi nasıl bulacağınızı soruyor olabilirsiniz. Ya da doğru erkeği bulduğunu düşünebilirsin ama kişiliklerin uyuşmuyor. Uzak durmanız gereken erkek tiplerini belirlemek için burcunuza göre kişilik özelliklerine bir kez daha bakın.

OĞLAK BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Oğlak burcusun ve güçlü bir bağımsızlık ve kendini kontrol etme duygusuna sahipsin . Bir erkekten tam olarak neye ihtiyacı olduğunu bilen dengeli bir kızsın. Kişisel ve profesyonel hedeflerinize müdahale edecek dürtüsel erkeklerden kaçının. Duyguları çok uçucudur ve sizin kalıcı bir şeye ihtiyacınız var, güvenebileceğiniz birine ihtiyacınız var.

KOVA BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Bir Kova kadını olarak, inanılmaz gücünüz ve bağımsızlığınız ile tanınırsınız. Başkalarının ne yaptığı umurunuzda değil ve herhangi birine veya herhangi bir şeye bağlı olmayı reddediyorsunuz.

Güçlü ve hayatınıza müdahale edebilecek erkeklerden uzak durmak daha iyidir. Düşüncelerini ve görüşlerini empoze eden ve sizi kontrol etmek isteyen kişi size göre değildir.

BALIK BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Tatlı ve rüya gibi Balık. Şefkatli ve diğer insanların duygularına uyum sağlıyorsunuz. Nazik ve çekici doğanız, bazı erkeklerin sizden faydalanabileceklerini düşünmelerini sağlayabilir. Bu kesinlikle kaçınılması gereken erkek tipidir. Nezaketinizi ve şefkatinizi yansıtacak ve onu aşmayacak birine ihtiyacınız var.

KOÇ BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Burcunuz tutkulu, azimli ve hatta biraz rekabetçi. Kontrolün sizde olmasını seviyorsunuz ve onu nasıl yöneteceğinizi biliyorsunuz. Tatsız ve motivasyonsuz erkeklerden uzak durun. Size baskı yapmaları için fazla kendinden emin ve inatçısınız.

BOĞA BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Boğa kadını olarak, ilişkiler söz konusu olduğunda bir istikrar ve bağlılık duygusu arzularsınız. Zodyakın en sağlam ve güvenilir burçlarından birisin. Bu nedenle, pervasız ve dengesiz bir adamdan kaçınmalısınız. Size bir güvenlik hissi veremiyorsa, zaman ayırmaya değmez.

ask-kadin.jpg

İKİZLER BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Zodyak işaretleri arasında iyimser ve giden tatlı olarak biliniyorsunuz. Konuşkan, karizmatik, oyuncu ve kaygısızsınız. En ciddi durumları bile görmezden gelme ve olumsuzlukları uzaklaştırma yeteneğine sahipsiniz.

Esnek ve değişime açık olduğunuz için daha ciddi erkeklerden uzak durmak en iyisidir. Öngörülebilir ve boyun eğmeyen herhangi bir kişi, yalnızca kendinizi kapana kısılmış hissetmenize neden olur. Kendinizi aptallık ve üzüntü duvarlarına hapsetmeyin.

YENGEÇ BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Duygular tarafından kontrol edilirsiniz ve onlarla her zaman başa çıkamazsınız. Sizi kabuğundan çıkarmak biraz zaman alabilir. Dışarı çıkıp duygulara açıldığınızda partnerinize çok sadıksınız.

Bunu akılda tutarak, herhangi bir dürtüsel ve dengesiz adamdan kaçınmalısınız. Birinin sizi desteklemesini ve size bir istikrar duygusu vermesini istiyorsanız, böyle bir adam seçin.

ASLAN BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Burcunuz her zaman ilgi odağı olmak istemesiyle bilinir. "Seni bir kaideye oturtacak" birini, güzelliğini ve zekanı takdir edecek birini bul. Seni kendin olmaktan alıkoymaya çalışanlardan, seni küçük düşürmek ve kendine göre şekillendirmek isteyenlerden uzak dur. Sana bir kraliçe gibi davranmıyorsa, sana göre değil!

BAŞAK BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Burcunuz, zodyakın en pratik ve analitik işaretlerinden biridir. Her şeyi hesaplıyorsunuz ve her zaman her şeyi önceden bilmek istiyorsunuz. Üstte olmalısın ve diğerlerinin üzerinde baş ve omuzlar olmalısın.

Kontrol, dürüstlük ve tutarlılık arzu ettiğiniz için kararsız ve sorumsuz erkeklerden kaçınmalısınız. Senden pisliğini temizlemeni bekleyen bir adamla birlikte olmak istemezsin. Sen onun annesi veya hizmetçisi değilsin.

ask-kadinlar.jpg

TERAZİ BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Bir Terazi olarak, affetmeye ve uyuma eğilimlisiniz. Birinin sözünü tutmasını bekleyin. Sözünden dönen ve sonra sizin küçümseyici yapınızdan yararlanmaya çalışan herhangi bir adamdan uzak durun. Sana değer veren birini ara.

AKREP BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Burcunuz sadık, cesur ve tutkulu, bu da sizin açınızdan biraz inatçılığa yol açabilir. Ayrıca Akrepler gizemleri ve gizlilikleriyle bilinirler. İzniniz olmadan hayatınıza girmeye çalışanlara dikkat edin. Size karşı küstahça davranandan sakının, huzurunuzu bozabilir ve hayatınızı mahvedebilir.

YAY BURCUNUN UZAK DURMASI GEREKEN ERKEKLER

Cömertliğiniz ve harika mizah anlayışınız ile tanınırsınız. Merakınız da sizi farklı yerlere götürme eğilimindedir, seyahat etme isteğiniz güçlü olabilir. Çok hareketli ve özgürlüğü seven birisiniz; hayali kalıcılığa tutunan, değişmeye hazır olmayan erkeklerden uzak durun. İnatçı olanlar size fayda sağlamaz. Etraftaki her şey değişiyor ve insanlar da değişikliklere hazır olmalı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN