Özcan Deniz kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ailesi için site aldı! "Evlenince birlikte mi yaşayacaklar?"

Özcan Deniz kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ailesi için site aldı! "Evlenince birlikte mi yaşayacaklar?"

Gönlünü kendisinden 24 yaş küçük modacı Samar Dadgar'a kaptıran Özcan Deniz evlilik yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Samar Dadgar, Özcan Deniz’in aldığı dev tektaşıyla geçtiğimiz günlerde adeta düşman çatlatmıştı. Özcan Deniz'in annesi tarafından onaylanmadığı konuşulan ilişkilerinde emin adımlarla ilerleyen ikiliden oldukça radikal bir karar geldi.

Özcan Deniz evlenince ailesi ile birlikte mi yaşayacak? Ünlü şarkıcı Şarkıcı Özcan Deniz, Zekeriyaköy'de kendisi, annesi ve kardeşlerinin yaşayacağı bir site satın aldı. 3 katlı villalardan oluşan site için Özcan Deniz'in ödeyeceği para ise dudak uçuklattı.

Feyza Aktan ile evliliğini olaylı bir şekilde bitiren Özcan Deniz, gönlünü kendisinden 24 yaş küçük modacı Samar Dadgar'a kaptırmıştı. Özcan Deniz'in annesi tarafından onaylanmadığı konuşulan ilişkilerinde emin adımlarla ilerleyen ikiliden Özcan Deniz'den oldukça dikkat çeken bir hamle geldi.

ozcan-deniz-sevgililsi.jpg

EVLENİNCE AİLESİYLE BİRLİKTE Mİ YAŞAYACAK?

Özcan Deniz evlenince ailesi ile birlikte mi yaşayacak? Şarkıcı Özcan Deniz, Zekeriyaköy'de kendisi, annesi ve kardeşlerinin yaşayacağı bir site satın aldı. Deniz, 4 villanın yer aldığı site için toplam 120 milyon lira ödedi. Her biri 3 katlı olan villaların önünde kendisine ait geniş bahçeleri ve site içinde ortak bir havuz var. Deniz, şu sıralar hem kendisinin, hem de ailesinin yaşayacağı evler için tadilat yaptırıyor. Aile, yaz aylarında yeni evlerine yerleşmeyi planlıyor.

DEV TEK TAŞ HEDİYE ETMİŞTİ

Ünlü isim olaylı biten evliliğinin ardından gönlünü kendisinden 24 yaş küçük modacı Samar Dadgar'a kaptırmıştı.

Özcan Deniz'in, kendinden 24 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar ile nikâh masasına oturmak için ilk adımı attığı ve tektaş yüzük hediye ettiği iddia edilmişti. Deniz'in moda tasarımcısı sevgilisi Samar Dadgar, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
Samar Dadgar, Özcan Deniz'in kendisine aldığı tektaş yüzükle ilk kez objektiflere yansıdı. Görüntülendiğini fark eden Dadgar, gazetecilere poz verdi.
Samar Dadgar'ın tektaş yüzüğünü göstererek telefonla konuşması ise dikkat çekti. Moda tasarımcısı, sorulara yanıt vermedi.

ozcan-deniz.jpg

SEREN SERENGİL’DEN DADGAR İDDİASI

2018 yılında Feyza Aktan ile nikah masasına oturan ve 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz’in yeni aşkı Samar Dadgar’la ilgili Seren Serengil çok çarpıcı bir iddiayı ortaya atmıştı. Serengil yaptığı açıklamada, Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'ın yalan söyleyerek anne ve ablayı evden attırdığını ve evde adeta terör estirdiğini söylemişti.

'Söylemezsem Olmaz' programında, Özcan Deniz'in, kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar ile Feyza Aktan'la evli olduğu dönemde görüşmeye başladığı iddia edilmişti. Programın yorumcularından Seren Serengil, ünlü şarkıcının, Feyza Aktan ile evliliği süresince Dadgar'la görüşmeye devam ettiğini belirtmişti.

Seren Serengil "Yer yerinden oynayacak. Boşanma esnasında Özcan evinde annesiyle yaşıyor, ablası da aynı evde.

Fakat o süreçte Özcan kızı eve getiriyor. Boşanmadan daha... Anne ve abla bunu gizliyor. Kadın sabah yatak odasından yardımcıya mesaj atıyor, buraya gel şunu yap bunu yap.

Ben bu mesajları okudum. Kadın da Özcan'ın ablasına gidip patlıyor" iddiasında bulundu. Seren Serengil konuşmasının devamında "Özcan'ın ablasına tehditlerde bulunuyor" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN