Her burç sevgisini nasıl gösterir? Doğruluğu ile ağzınızı açık bırakacak....

Her burç sevgisini nasıl gösterir? Doğruluğu ile ağzınızı açık bırakacak....

Aşk söz konusu olduğunda, herkes duygularını farklı şekilde ifade eder. Bazı insanları anlamak çok kolaydır, sizi sevdiklerini gösterirler, davranışları mükemmel bir şekilde yorumlanır. Ancak diğerleri, binlerce kilit altında olduğu gibi, düşüncelerini ve duygularını anlamak o kadar kolay değildir.

KOVA BURCU (20 Ocak-18 Şubat)

Kova burcusunuz, iradeli ve zeki bir insansınız ve birine bağımlı olmakla ilgilenmiyorsunuz. Bağımsızlığa ve özgürlük duygusuna alışkınsınız ve bu sizin için sevgiyi ifade etmede bir engel oluşturabilir . Duygularınızı göstermek sizin için çok zor olabilir ve eşinizin sadece onlar hakkında tahmin etmesi gerekir. Ama güzel iltifatlar diyorsunuz, bu da ilişki kurmanın bir artısı.

BALIK BURCU (19 Şubat - 20 Mart)

Balık, burçlar arasında en dikkatli ve özenli olanıdır. Kalbinizi herkese açıyorsunuz ve duygularınızla uyum içindesiniz . Bu nedenle, sizin için önemli olan herkese gözle görülür bir şekilde sevgi ve şefkat gösteriyorsunuz. Tüm zodyak işaretleri arasında en çok sevebilirsiniz.

KOÇ BURCU (21 Mart - 19 Nisan)

Burcunuzdaki insanlar bazen asabi olarak görülüyor. Aşkı beklemek söz konusu olduğunda, genellikle sabırsız olabilirsiniz. Size uygun birini bulmanın bir gecede olmadığını hatırlamaya çalışın. Bunu kabul ettiğinizde, daha önce hiç olmadığı kadar sevebileceksiniz. Sevgiyi çok duygusal gösteriyorsun.

sevgili.jpg

BOĞA BURCU (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa burcunun aşka açılması bazen zordur. Bazen size mantıksız ve aptalca geliyor. Ama aşkın özü budur - dünyadaki en muhteşem ve aynı zamanda mantıksız şey olabilir. Bilinmeyene bir adım atmaya çalışın ve sizi bunaltan duygulara yenik gelin!

İKİZLER BURCU (21 Mayıs - 20 Haziran)

İkizler eğlenceli ve sevecen ortaklardır. Aşk söz konusu olduğunda, bu duyguya ilk giren ve geri kalanına eriyen sizsiniz. Özellikle de sizin kadar tutkulu, karizmatik ve eğlenceli biriyle tanıştıysanız . Sevginizi korkusuzca ve açıkça gösteriyorsunuz, çünkü sevginin ta kendisisiniz!

YENGEÇ BURCU (21 Haziran - 22 Temmuz)

Tekrar tekrar söylendiği gibi, Yengeçler yüksek duygusallıkları ve gizlilikleriyle tanınırlar. Kendinizi içinde bulunduğunuz herhangi bir ilişkiye tamamen veriyorsunuz, ancak ortak bulmak o kadar kolay değil.

Ama eğer kalbiniz kazanılmışsa, o zaman kesinlikle uzun zamandır. Sonuçta, sadece aşık olmuyorsunuz, inanılmaz derecede aşık oluyorsunuz ve her şey sözlerinizden ve eylemlerinizden netleşecek.

sevgiliniz.jpg

ASLAN BURCU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan sevgisini nasıl gösterir? Aslanlar, herkesin bildiği kendine güvenen insanlardır. Aslanın başka birine olan sevgisini ifade etmekte hiçbir sorunu yoktur. Ancak, sadece peltekleşip yalpalamayacaksınız ve bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. “Her şeyi seviyorum!” ve seni olduğun gibi kabul etmelerine izin ver. Bir Aslan olarak eşinize bağlısınız ve ondan da aynısını bekliyorsunuz.

BAŞAK BURCU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başaklar bazen her şeyi mükemmelleştirmeye kendini o kadar kaptırabilir ki, aşk gibi o anda öncelik vermedikleri şeyleri bir kenara iterler.

Onlar için sevgi genellikle kusurludur. Tüm burçlar arasında Başaklar, birinin kendilerine aşık olmasına izin verme konusunda en şüpheci olanlardır. Daha açık olmaya çalışın - sizi nereye götüreceğini asla bilemezsiniz.

TERAZİ BURCU(23 Eylül - 22 Ekim)

Kendinize sevmeye izin vermeden önce, tüm seçeneklerinizi tartın. Ama sevginize layık birini bulduğunuzda, ona yüzde 100 bağlısınız demektir. Ona bundan bahsedersiniz ve mümkün olan her şekilde aşk nesnenizi yatıştırırsınız.

sevgi.jpg

AKREP BURCU (23 Ekim - 21 Kasım)

Bir Akrep'in güvenini kazanmak zordur. Bu nedenle, başkaları sizin sevgiye tam olarak açık olmadığınızı hissedebilir. Ancak, tüm Zodyak işaretleri arasında açık ara en tutkulusu sensin . Güveniniz bir kez haklı çıktıktan sonra, duygularınızı sevginizin nesnesine, varlığınızın her damlasıyla açıkça göstermeye başlarsınız. O sadece kıskanılabilir.

YAY BURCU (22 Kasım - 21 Aralık)

Yaylar idealistler ve gerçek romantikler olarak bilinirler. Sana aşıklarsa diz boyu derindirler. Şu anda özgür olmasanız bile, bu onları en azından durdurmayacak.

Yay burcu, aşık olduğunuzda duygularınız tarafından uçurulmayı beklersiniz ve çoğu zaman olan da budur. Aşık olduğunuzda, bunu tüm dünyaya anlatmakta sorun yaşamazsınız.

OĞLAK BURCU (22 Aralık - 19 Ocak)

İnanılmaz öz disiplin duygunuzla tanınıyorsunuz ve kendiniz üzerinde büyük bir kontrolünüz var. Bu nedenle, yalnızca kişisel veya profesyonel hedeflere odaklanma eğilimindesiniz, Bu da etrafınıza sevginin aşması zor bir duvar örmüş gibi görünebilir.

Ancak Oğlaklar birine aşık olur olmaz bu duvarlar yıkılır. İlişkilere tamamen bağlıdırlar ve partnerlerine özen gösterirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN