Ünlü şarkıcı Hande Yener’in zor anları! Sahnede bayıldı, apar topar dışarı çıkarıldı!

Ünlü şarkıcı Hande Yener’in zor anları! Sahnede bayıldı, apar topar dışarı çıkarıldı!

Ataşehir’de bir mekanda sahne alan Ünlü şarkıcı Hande Yener, hayranlarını korkuttu. Sahnede şarkılarını seslendirmeye başlayan 49 yaşındaki Yener bir anda yere yığıldı. Ünlü sanatçı apar topar kulise götürüldü. Sevenlerini korkutan Hande yener bir süre sonra sahneye gelerek konserini tamamladı.

BİR ANDA YERE YIĞILDI

Ünlü şarkıcı Hande Yener, Ataşehir’de bir mekanda sahne aldı. Konser sırasında rahatsızlanan Hande Yener, sevenlerini korkuttu. 49 yaşındaki sanatçı bir anda baygınlık geçirerek yere yığıldı.

Panikle sahne arkasına götürülen sanatçı, daha sonra hava alması için dışarıya çıkarıldı. O anlarda ise hayranları büyük şaşkınlık yaşadı.

KONSERE ARA VERİLDİ

Konsere bir süre ara verilirken ünlü isim kuliste bir süre dinlendi. Hande yener daha sonra sahneye çıkarak konserine devam etti ve geceyi tamamladı.

Hande Yener'in baygınlık geçirmesi sosyal medyada da gündem oldu. Ünlü şarkıcının neden bayıldığı bilinmezken, sağlık durumu hakkında da bir bilgi paylaşılmadı.

hande-yener-bayildi.jpg

HANDE YENER KİMDİR?

Gerçek adı Makbule Hande Özyener olan ünlü isim 12 Ocak 1973 tarihinde dünyaya geldi.

Kadıköy, İstanbul'da doğan Hande Yener, ortaokul eğitimi sonrasında ailesi konservatuvara gitmesine izin vermeyince Erenköy Kız Lisesi'ne başladı ancak bu okulu ikinci sınıfta terk ederek evlendi. Küçük yaşlarından beri hayalini kurduğu şarkıcılığı yapabilmek için yirmili yaşlarının başında Sezen Aksu'ya ulaşmaya çalıştı ve tezgâhtarlık yaptığı mağazaya gelen Hülya Avşar aracılığıyla Aksu'yla tanıştı. Aksu'nun yanında bir dönem geri vokallik yaptıktan sonra Altan Çetin ile çalışarak hazırladığı ilk stüdyo albümü Senden İbaret'i 2000 yılında yayımladı.

Çıkış yaptığı 2000'lerin başından itibaren pop listelerinde üst sıralara yükselen şarkılarıyla Türk pop müziğinde kendine yer edindi.

Yener, hayranı olduğu Madonna başta olmak üzere birçok isimden etkilendi. İmajı, klipleri ve canlı performansları Madonna'nın da aralarında bulunduğu çeşitli şarkıcılarla benzer bulunarak sıkça karşılaştırıldı. Türkiye'de 2000'li yıllarda tek bir albümü bir milyondan fazla satan az sayıdaki şarkıcıdan biri olarak kayıtlara geçti. 2013'te YouTube'da en çok izlenen Türk şarkıcı oldu.

2010'ların ikinci yarısında iş hayatına atıldı ve dönemsel olarak çeşitli gece kulübü ve plajların işletiminde görev aldı. Bugüne kadar beş Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN