Hande Yener'den 'bayıldı' iddialarına ilginç yanıt

Hande Yener'den 'bayıldı' iddialarına ilginç yanıt

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam sahnede bayılarak sevenlerinin yüreğini ağza getirdi. Korkutan olayın ardından sosyal medya hesabından hayranlarına seslenen şarkıcı ilginç bir açıklamada bulundu. Bayıldığını reddeden Hande Yenrr, "Ne bayılması? Sahnede sis fazla basılınca nefes almakta zorlanıp dışarı çıktım. Ben tek size bayılıyorum" dedi.

Geçtiğimiz gün Ataşehir’de bir mekanda sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı Hande Yener, konser verdiği esnada fenalaştı. Hayranları tarafından "Geçmiş olsun" mesajları alan Yener, Instagram hesabından konuyla ilgili ilginç bir açıklamada yaptı.

handee.jpghandee.jpg

"BEN TEK SİZE BAYILIYORUM"

Hande Yener, "Ne bayılması? Sahnede sis fazla basılınca nefes almakta zorlanıp dışarı çıktım, sonra geri gelip konserime devam ettim" dedi.

Yener, daha sonra hayranlarına "Ben tek size bayılıyorum" sözleriyle seslenerek "Beni merak eden, güzel ve şifalı mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN