Burcuna göre aşk tavsiyesi... Bunu kesinlikle duymanız gerekiyor!

Burcuna göre aşk tavsiyesi... Bunu kesinlikle duymanız gerekiyor!

Birini sevmek çok zordur. Aslında, birçok insanın bu duyguya yenik düşmek ister. Ama aşk duygusuna kapılmanızı engelleyen belirli nitelikleri vardır. Bunlar uzlaşılması zor ama söylenmesi gereken (burcunuza göre) niteliklerdir. Bu size bir aşk tavsiyesi...

KOÇ BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

Gerçek aşkı sürekli aramanız birçok kısa süreli gündelik ilişkiye yol açtı. Sıkılmaktan kesinlikle nefret ediyorsunuz, bu yüzden can sıkıntısının bir ilişkiye girdiğini hissettiğiniz anda ayrılma dürtüsüne sahipsiniz. Bu yolda devam etmek yanlıştır - özellikle de gizliden gizliye önemli bir şeyi arzuladığınız için.

BOĞA BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

Boğa olarak, kendi yollarına çok sadık olma eğilimindesin. İnatçı yapınız, yeni fikirlere açık olmanızı engeller ve ilişkilerinizin ilerlemesini de engelleyebilir. Aşk söz konusu olduğunda daha esnek olmaya çalışın. Partnerinize karşı nazik olun.

İKİZLER BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğü konusunda sürekli endişeleniyorsunuz, bu da ilişkiler söz konusu olduğunda son derece toksik bir zihniyet.

Partnerinizle kendinizi evinizde hissetmelisiniz - ve büyük olasılıkla, onunla kalpten kalbe konuşacaksanız, size endişelenecek bir şey olmadığını söyleyecektir. Sen kim olduğun için seviliyorsun.

ask.jpg

YENGEÇ BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

Yengeç kadınları, özellikle aşk söz konusu olduğunda, çatışmalardan kaçınma eğilimindedir. Bunun nedeni, toksik durumlarda bile aşkı romantikleştirmenizdir.

Eşinizin, kendinize saklamak yerine nasıl hissettiğinizi bilmesi önemlidir. Bunu nasıl yapacağınızı öğrendikten sonra, daha özgün ve kalıcı ilişkiler kurabileceksiniz.

ASLAN BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

Kim olduğunuzla gurur duyuyorsunuz ama egonuzun ilişkinizde ilerleme kaydetmenize engel olmasına izin vermeyin. Diğer kişinin nasıl hissettiğini daha iyi anlamaya çalışın. Sadece arzularınızı düşünmeyin, çünkü aşkta bencilliğe yer yoktur.

BAŞAK BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

Başakların her şeyi aşırı analiz etme eğiliminde olduğu bir sır değil . Mantıklı düşünebilmek kötü değil ama küçük şeylerin seni ele geçirmesine izin verdiğinde sorunlu hale geliyor.

Her şeyi çok fazla kontrol etmeye çalışmanıza gerek yok, çünkü bu çok can sıkıcı olabilir ve hatta ruh eşinizi rahatsız edebilir. Herhangi bir ilişkinin ideal olmaktan uzak olduğunu anlamanız size yardımcı olacaktır.

TERAZİ BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

Bir Terazi olarak, tüm insanlara karşı nazik ve kabul edicisiniz. Bu kişilik özelliğinin bir zayıflığa dönüştüğü tek zaman, yanlış insanların hayatınıza girmesine izin verdiğiniz zamandır. Kararınızı kullanmayı öğrenin ve kime güvendiğinize dikkat edin. Kişinin layık olduğundan emin olana kadar kalbinizi açmayın.

ask-001.jpg

AKREP BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

Sarsılması zor, derinlere kök salmış güven sorunlarınız var ve bunu kabullenmenin zamanı geldi. Gerçekten kendiniz olabileceğinizi hissettiğiniz sağlıklı bir ilişki kurmanın tek yolu budur. Evet, güvenin kazanılmalı, bunda yanlış olan ne?

YAY BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

Birçok insan özgür ruhlu doğanızı kıskanır, ancak bu uzun vadeli ilişkiler kurma konusunda sizi rahatsız edebilir. Bir ilişkinin potansiyeli olduğunda, onu gerektiği kadar ciddiye almazsınız.

Bu döngüyü kırmak için ilişkide daha fazla olmaya çalışın - zaman ve çaba harcamaktan korkmayın. Partnerinize onun size değer vermesini istediğiniz şekilde değer vermeye çalışın.

OĞLAK BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

Aşk muhtemelen aklınızdaki son şeydir ve eğer düşünürseniz, bu konuda çok iyimser değilsiniz. Hemen hemen her yetişkinin ilişkilerinin başarısız olduğunu anlamaya çalışın . Ve geçmişte şanssız olmanız, yeni ilişkinin de böyle olacağı anlamına gelmez.

Sonunda, her birimiz hak ettiğimizi alacağız. Aşkta mutlu olmak istiyorsan, ol!

aski.jpg

KOVA BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

Özgür ruhlu Kova doğanız, zaman zaman mesafeli davranmanız gerektiğini hissetmenize neden olabilir. Örneğin, başkalarına da duygularınız olduğunu her zaman gösteremezsiniz. Savunmasız olmak kötü değildir - aslında, son derece büyümenize yardımcı olur (özellikle flört dünyasında). Yanmaktan korkma.

BALIK BURCUNUN AŞK TAVSİYESİ

Çok nazik ve şefkatli olduğunuz için, duygularınızı düşünmeden diğer insanlarla uyum sağlama eğilimindesiniz. Sağlıklı bir ilişkiye sahip olmak için insanları memnun etmekten kaçınmanız gerekir - sadece kendiniz olun. İhtiyaçlarınızı düşünün, kendinizi tamamen ilişkilerin sunağına yatırmamalısınız .

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN