Güneş tutulmasının uğurlu etkisi 5 burca yansıyacak! İşte servetlerine servet katacak burçlar...

Güneş tutulmasının uğurlu etkisi 5 burca yansıyacak! İşte servetlerine servet katacak burçlar...

Coğrafi bir olay olan güneş tutulması hem dini hem de bilimsel öneme sahiptir. Bir güneş veya ay tutulması, farklı burçlar üzerinde hem hayırlı hem de uğursuz etkilere sahip olabilir. 2022'nin ikinci güneş tutulması, 25 Ekim'de gerçekleşecek. Uzmanlara göre bu parçalı bir güneş tutulması olacak.

Güneş tutulmasının uğurlu etkisi 5 burçta görülecektir. Bhopal merkezli astrolog Pandit Hitendra Kumar, güneş tutulmasının faydalı bir etki bırakacağı burçları anlatıyor.

KOÇ BURCU PARAYI BULACAK

Astrolojiye göre Koç burcu insanının finansal yönü güçlü olacak. Koç burcu insanının bu dönemde yatırım yapması faydalı olacaktır. Ailede bir mutluluk ve huzur ortamı olacaktır. Güneşin lütfuyla, hayatta mutluluk fırsatları elde edeceksiniz. Masraflar düşecek; bu sefer işlemler için iyi kabul edilir.

gunes-tutulmasi.jpg

ASLAN BURÇLARI MÜLKİYETE YATIRIM YAPACAK

Aslan bireylerinin bir mülke yatırım yapmaları için iyi bir zaman. Ayrıca, bu sefer yeni bir işe başlamak için hayırlıdır, ancak bir işlem yapmadan önce dikkatlice düşünün. Mali durum eskisinden daha iyi olacak.

BAŞAK BURÇLARI ARABA ALMAK İÇİN KOLLARI SIVAYACAK

Güneşin kutsamaları Başak burcu bireylerinde kalacaktır. Ev veya araç satın almak ama harcamalarınızı kontrol altında tutmak için iyi bir zaman. Başak burcu insanları bu dönemde işlem yapabilir.

gunes-tutulmasi-001.jpg

TERAZİ BURCUNUN GELİR KAYNAKLARI ARTACAK

Terazi burcunun insanlarının mali durumu iyileşecek. Ayın lütfu bu burç üzerinde kalacak, bu nedenle gelir kaynakları artacaktır.

AKREP BURÇLARI HEM ARABA HEM DE EV ALIYOR

25 Ekim'deki güneş tutulması Akrep burcundaki bireyler için olumlu sonuçlar görecek. Bu, bir mülke yatırım yapmak veya yeni bir araç satın almak için en iyi zamandır. Ancak, dikkatli olun ve harcamalarınıza dikkat edin.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN