Asla hatalarından ders almayan burçlar! Saç baş yolduruyorlar....

Asla hatalarından ders almayan burçlar! Saç baş yolduruyorlar....

Burcunuz astrolojide ne kadar inatçı ve maksatlı olursa olsun, hayattan nasıl öğrendiğiniz tamamen başka bir şeydir. Birinin yaşam deneyimi ve buna karşılık gelen sonuçlar daha hızlı öğrenilebilir. Bu tür insanlar daha akıllı, daha mantıklı hale gelir ve daha sonra hatalarını kendi iyilikleri için kullanırlar. Hatalarından çok şey öğrendiler ve gelecekte tekrar etmemeye çalışıyorlar. Ama aynı tırmıkla onlarca kez düşen, alnına vuran ve hala neden olduğunu anlayamayanlar var.

ASLA DÜZELMEYEN KOÇ BURÇLARI

Koç hata yapmaktan korkmaz, ancak hata yapabileceğini düşünmediğini söylemek muhtemelen daha doğru olur. Kibiri bazen onunla acımasız bir şaka yapar. Koç çok dürtüseldir ve bir şeyler ters giderse, herkesin “koruyucularını takmaya” çalışırlar. Bu, her zaman savaşa girmeye hazır oldukları anlamına gelir, ancak bunu yapmaya değer mi, soru bu.

Bir şeyler ters gittiğinde, suçu nadiren üstlenirler, her şey için diğer insanları, şansı, kaderi veya koşulları suçlarlar. Biraz daha özeleştiri ve analiz yapmaları ve daha sorumlu olmaları onlara çok yardımcı olacaktır. Bu, aynı hataları tekrar tekrar yapmaktan kaçınmalarına yardımcı olacaktır. Sonuçta, yenilerini yapmak çok daha eğlenceli!

BOĞA BURÇLARINI HATALARINDAN KORUYAMAZSINIZ

Boğa , olası tüm tuzaklardan kaçınmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Dikkatlice düşünülmeden ve üzerinde düşünülmeden bir karar vermeyecektir ve zamanın geldiğinden emin değildir. Sorun şu ki, kararları "mükemmel ana" kadar ertelemek onu hatalardan gerçekten korumaz.

Bunu yapmayı bitirdiğinde, bir daha asla olmayacağına ve karar vermede daha da yavaşlayacağına söz verir. Bir kez ısırıldığında, iki kat utangaç. Ama unutmayın : Bir şeylerin ters gideceği korkusu, durumu düzeltmenin yolu değildir. Yani hiçbir şey öğrenmeyeceksin.

TERAZİ BURÇLARININ HATALARININ BİR ÖNEMİ YOK

Terazi, hataları dünyalarının uyumunun ihlali olarak görür. Efsanevi kararsızlıkları, tam olarak özgüvenlerinin bir hata yüzünden zedeleneceği korkusundan kaynaklanmaktadır. Hata yapmaktan o kadar korkarlar ki, kesinlikle gerekli olana kadar herhangi bir karar vermezler. Söylemeye gerek yok ki, doğru hareket tarzını seçmelerine yardımcı olması pek olası değildir.

Unutma, yanılma hakkın var. Biri sizden yanılmaz olmanızı bekliyorsa, bu onların sorunudur, sizin değil. Ancak kendi başınıza kararlar almayı ve kendi kişisel yaşam deneyiminizi edinmeyi öğrenmeniz gerekir.

git.jpg

HATALARI YAY BURÇLARINI UYKUSUNDAN ETMİYOR

Yay burcu, yaptığı hatalardan dolayı uykusunu kaybetmez. Ebedi iyimserliği onu her şeyin öyle ya da böyle düzeltilebileceğine inandırıyor. Ayrıca doğuştan gelen resme bakma eğilimi, Yay burcunun her sıkıntıda en iyi tarafı bulmasını sağlar. Ancak aynı zamanda, nadiren hatalarının nedenlerini bulmaya veya tekrar etmekten kaçınmaya çalışırlar.

Yay, hataların büyüme için fırsatlar olduğunu anlamalıdır, ancak daha akıllı olmak için hatalardan da öğrenmemiz gerekir.

SEZGİLERİ BALIK BURÇLARINI YANILTABİLİR

Balıklar son derece sezgisel olabilir, ancak bu onları düşmekten kurtarmaz. Bazen hipnotize olmuş gibi tuzağa düşerler! Bir hata yaptıklarını anlamaları ve kabul etmeleri genellikle zaman alır. Ve bunu yaptıkları anda, kararsızlık, belirsizlik ve eylemlerinin başka bir felakete yol açabileceği korkusu onları yenecektir.

Panik ataklar ve takıntılar hayatınızı mahvedebilir. Öğrenilen dersleri alın ve kendiniz için sonuçlar çıkarın. Gelecekten korkma, çünkü o bizim hayatımız. En büyük hatayı bir şekilde yapsan bile hayatın devam edeceğini unutma.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN