Pazartesi günü iki burç için işler hiç de iyi başlamıyor! İşte kendine dikkat etmesi gereken burçlar....

Pazartesi günü iki burç için işler hiç de iyi başlamıyor! İşte kendine dikkat etmesi gereken burçlar....

Satürn, 4 Haziran'dan bu yana geri hareketini gerçekleştirdikten sonra bugün istasyonlar ve dönüşler yapıyor. Yöndeki bu değişiklik, yükümlülüklerimizi yerine getirmemizi ve hedeflerimizi dünyaya indirmemizi hatırlatır.

24 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Satürn'ün doğrudan dönüşü ile sorumluluklarımız ve belki de sınırlamalarımız büyüme eğilimindedir. Yavaş yavaş, uzun vadeli hedeflerimiz ve planlarımız netleşecek. Hayatımızdaki kuralların, sınırların ve sınırların daha çok farkına varırız.

Venüs ve Güneş, bugün sırasıyla 16 ve 22 Kasım'a kadar kalacakları Akrep burcuna geçiyor. Venüs burada son derece duygusal ve tutkulu. Önümüzdeki haftalarda bizi içeren, özümseyen veya tüketen projeler, zevkler ve ilişkiler arıyoruz. Çok savunmasız olma veya gücümüzü başkalarına bırakma korkuları artabilir. Ancak, bu döngü sırasında özellikle para ve kaynakları idare etmekte ustayız.

Akrep, derinlik, samimiyet ve aşırı duyguların bir işaretidir ve Güneş burcundayken, yüzeysellik veya sıradanlık yapmaz! Önümüzdeki haftalarda, strateji ve bazı şeyleri doğru zamanlarda kendimize saklamanın değerini bilerek gelişme olasılığımız daha yüksek. Yeniden kullanım, geri dönüşüm, kurtarma ve dönüştürme çabaları başarılı olabilir. Organize etme, araştırma, araştırma ve analiz etme konusunda ustayız. Zorlukların cazibesine kapılırız ve kendimizi iyileştirmeye, düzeltmeye, yönlendirmeye veya yönetmeye mecbur hissederiz.

Bununla birlikte, Güneş ve Venüs, Jüpiter'in 150 katıdır ve kendimizi oraya koyma konusunda biraz huzursuzluk ve kararsızlık yaratabilir. Zorluklar, abartılı beklentilerden kaynaklanma eğilimindedir. Sadece şimdilik, yapmak istediklerimiz ile yapmamız gerektiğini düşündüklerimiz arasında bir denge bulmak zor olabilir. İki fikir veya dürtü arasında, belki de alternatifler arasında tahterevalli arasında bölünmüş hissedebiliriz. Tatmin edici sonuçlara varmada bazı sorunlar olabilir. Bu, kendimizi farklı deneyimler için özgür bırakabilmemiz için ayarlamalar ve muhtemelen eski alışkanlıkları bırakma zamanıdır.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah gerçekten güçlü olacak ve çok şey halledecek olsanız da, öğleden sonra işler değişecek.

Enerjinizi başka bir şey yapmak için kullanmıyorsunuz. Dikkatiniz kolayca dağılıyor ve sonra motivasyonlarınız azalıyor ve doğal olarak yavaşlıyorsunuz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu pazartesi laflarınıza dikkat etmek isteyebilirsiniz ya da gerçekten değer verdiğiniz birine çok sert ve abartılı davranıyor olabilirsiniz.

Bu, kendi tavsiyenizin nesnelliğinden pek emin olmadığınız, ancak aynı zamanda davranışlarını onaylamadığınızı onlara gösterme ihtiyacı hissettiğiniz için de olabilir.

1-020.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Mevcut eğilim tamamen rahatlamanıza izin vermeyecek ve düşünceleriniz üzerinde oynayabilir, hatta belki de bu hafta sonu yaptığınız şeyden memnun olmama hissini size verebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Refah ve bolluk, hayatınızda, en azından zihninizde kanalize etmeye çalıştığınız şeylerdir, ancak görünüşe göre eylemleriniz bununla ters düşüyor.

Bir şeyi başarmak için, ne kadar küçük veya büyük olursa olsun, atılması gereken ilk adımlardan biri, eylemleri düşüncelere göre gerçekleştirmektir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu pazartesi şikâyete meyilli bir moddasınız ama aslında argümanlarınız var ve bunu bir çeşit değişikliği başlatmak için kullanmalısınız.

Objektifsiniz ve pek çok insan, neyle karşı karşıya olduğunuzu bilselerdi, analitik becerilerinizi överdi. Görüşlerinizi kendinize saklamanıza gerek yok.

2-007.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu pazartesi aceleniz var gibi görünüyor ve yaptığınız işte tam olarak nereye gittiğinizden emin değilsiniz. Bu belki de işinizde diğer insanlara bağımlı olmanızdan kaynaklanıyor.

Yapacağınız en iyi şey, sakinliğinizi korumak ve bir şeyleri kafanızda kurmamaktır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu pazartesi özellikle evde iletişimin her türlü faydasından yararlanılacak. Sorumluluklarınızın gayet farkında görünüyorsunuz ve kendi fikrinizi ortaya koymadan önce bir hikâyenin tüm taraflarını anlamaya çalışacaksınız.

Zihinsel enerji seviyeniz çok yüksek, bu yüzden dikkatinizin dağılmasına izin verme şansınız çok az.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu pazartesi çok neşeli görünüyorsunuz ve her şeye kuşkuyla bakıyorsunuz. Bazıları kendi iyiliğiniz için dikkatinizin çok dağıldığını söyleyebilir, ancak iyi hissettiğiniz sürece kimse sizi suçlayamaz.

Öğleden sonra, size profesyonel bir fırsatla gelebilecek bir aile üyesiyle görüşebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bazı ev işlerinden kaçıyor gibi görünüyorsunuz ama aynı zamanda bu konuda eğlenceli olmaya çalışacaksınız. Ancak diğer insanları da bu eğlenceye dahil ettiğinizden emin olun.

Bahanelerinizin kalitesi, etkileşimde bulunduğunuz insanlara ne kadar saygı duyduğunuza bağlı olarak değişecektir.

3-002.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Geleceğe yönelik bazı planlara kendinizi kaptırabilirsiniz ve bundan çıkarmanız gereken bazı dersler olabilir.

Kendinizi hassas bir duruma sokacağınızdan değil, gerçekten üzerine iyi düşünülmemiş bir karar verdiğiniz için pişman olacağınız bir an olabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir tür duygusal bağlantı kurmaya çalışıyorsunuz ve bu pazartesi günü sizi daha fazla hayal kırıklığına uğratabilir.

Aile meselelerinden söz ediyor olsak da onaylamadığınız şeyleri yaptığınız için herhangi bir şekilde suçluluk duymak zorunda değilsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN