Güneş tutulması en çok bu 4 burcu etkileyecek! Siz de etkilenecek burçlar arasında mısınız?

Güneş tutulması en çok bu 4 burcu etkileyecek! Siz de etkilenecek burçlar arasında mısınız?

Astrolojide tutulmalar, büyüleyici ve gizemli bir göksel fenomenden çok daha fazlasıdır. Tipik 28 günlük ay döngümüzdeki bu aksaklıklar , hiçbir şeyin kontrolümüzde olmadığının bir işaretidir ve yapabileceğimiz tek şey doğru hamleleri doğru zamanda yapmaktır.

BOĞA BURCU İÇİN MOTORLAR ÇOK HIZLI ÇALIŞIYOR

Sağlıklı bir ortaklığın neye benzediği hakkında çok şey öğreniyorsun, Boğa. Ve bu güneş tutulması Akrep burcunda gerçekleştiği için, diğer önemli kişilerin bulunduğu yedinci evinizdeki motoru hızlı bir şekilde çalıştırıyor. Bir ilişkide doruk noktasına ulaşan büyük bir değişiklik mi? Kendinizi birine verdiğiniz bir taahhütten kurtulmak isterken mi buluyorsunuz? Bu güneş tutulması, biriyle bağlarınızı koparmaya hazır olduğunuzu gösterse de, bir ilişkinin farklı bir şeye dönüştüğü anlamına da gelebilir; daha güçlü ve daha kritik bir şey. Her iki durumda da, bu güneş tutulması, bir ilişkiyi neyin bir araya getirdiği (ve neyin dağılmasına neden olduğu) hakkında her birinize çok şey söyleyecek. Biri hayatında olmak istiyorsa, olacak.

gunes-tutulmasi-burc-001.jpg

ASLAN BURÇLARININ EV İÇİNDEKİ DİNAMİKLERİ DEĞİŞECEK

Bu güneş tutulması sırasında derinden kişisel bir değişimi kucaklamaya hazırlanıyorsun, Aslan. Eviniz ve ailenizle ilgili dördüncü evinizde gerçekleşen bu güneş tutulması, ev içi dinamiğinizde bir değişimin habercisi olabilir. Yeni bir yere taşınmaya, yeni bir aile üyesini karşılamaya veya yaşam alanınızı yeniden tasarlamaya hazır olabilirsiniz. Hatta memleketinizi geride bırakıp heyecan verici yeni bir fırsat için bir şehre taşınmaya hazır olduğunuzu bile gösterebilir! Ancak yuvanızı geride bırakıp bilinmeyene doğru yola çıkarken, yeni hayatınızın kök salmasının zaman alabileceğini unutmamak önemlidir. Sadece meşhur çöpleri atıyor ve dairenizi derinlemesine temizliyor olsanız bile, süreç kesinlikle bazı karmaşık duyguları ortaya çıkarabilir. Her iki durumda da, evin mutlaka bir yer değil, bir ruh hali olduğunu öğreniyorsunuz.

gunes-tutulmasi-burclar-001.jpg

AKREP BURÇLARI İÇİN KİMLİK DEĞİŞİMİ BAŞLIYOR

Sabit doğanıza rağmen, en dönüştürücü burçlardan birisiniz. Ve hayatınızda çok meşgul olmak üzere olsanız bile, bir sonraki adımın üstesinden gelme konusunda tamamen yeteneklisiniz! Benliğinizin ilk evinizde bir güneş tutulması meydana geldiğinde, bu, büyük bir kimlik değişiminin başlangıcını temsil edebilir (özellikle de sizin gibi olanlar için).Akrep burcunun ilk dekanı sırasında doğdu). Hayatınızda beklenmedik bir değişiklik ortaya çıkmaya başlarsa, sizi gönül rahatlığından uyandırmak ve *her zaman* olmanız gereken kişi haline gelmek için tasarlanmıştır. Ve bir güneş tutulması büyük ve anıtsal bir şeyin gerçekleşmesine yol açabilirken, etkisi basit ve incelikli, ancak son derece kişisel olabilir. Cildini değiştirmene izin ver, Akrep. Mevcut koşullarınızı aştınız ve yeni bir şey denemeye hazırsınız.

gunes-tutulmasi-006.jpg

KOVA BURÇLARI FEDAKARLIKLARA HAZIRLANSIN

Kendine bir isim yapıyorsun, Kova. Ama önce, başarınız uğruna fedakarlık yapmaya istekli olmalısınız! Bu güneş tutulması, 10. hırs ve halk imajı evinizde gerçekleştiğinden, sizi profesyonel yolculuğunuzda yeni bir döneme doğru götürüyor. Çıkmazınızı terk etmeye ve yenileri için başvurmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Bir terfiyi kabul etmeye, hatta kariyer yollarını tamamen değiştirmeye hazırlanıyor olabilirsiniz. Her iki durumda da, size sunulan sorumlulukları kabul etmenin zamanı geldi, çünkü onlar için *çok* hazırsınız. Eve koydun, mutfakta emek verdin ve şimdi hayallerin için savaşmanın ne demek olduğuna tanık olmak üzeresin. Duyuru zamanı, çünkü dünya bir basın açıklaması bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN