En güzel romantik resimli Sevgililer Günü mesajları

En güzel romantik resimli Sevgililer Günü mesajları

Sevgililer Günü'nde yapılacak etkinliklerin başlangıcı sevgiliye, eşe Sevgililer Günü mesajı göndermek. Peki, kadınlara ve erkeklere gönderilebilecek uzun Sevgililer Günü mesajları neler, kısa mesaj önerileri hangileri? İşte, anlamlı 2022 Sevgililer Günü mesajları...

Sevgililer Günü yaklaşıyor. Bu özel günde sevdiklerini güzel ve anlamlı sözlerle mutlu etmek isteyenler, romantik mesajlara başvuruyor. Instagram, Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarında sevgiliyle fotoğraf paylaşırken yazılacak kısa ve öz sözler de Sevgililer Günü için araştırılıyor. En içten, etkileyici Sevgililer Günü mesajlarını sizler için derledik. Sevgililer Günü için hazırlayacağınız hediye kartlarına, Whatsapp ya da SMS mesajlarına yazabilirsiniz.

EN ÖZEL DUYGUSAL SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye o olur bana.

Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.

Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakip olur. Daha nice Sevgililer Günü'nde beraber olmayı diliyorum.

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Yedi ayrı iklimden yedi çeşit arı getirseler yedi çeşit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz... İyi ki varsın!

Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane, sen ise bir tanesin. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Öyle biri olacak ki her şeyi unutturacak… Ve diyeceksin ki: "Bana içinde sen olmayan her şeyi unutturdun. Sen benim için işte öylesin aşkım" Sevgililer Günün kutlu olsun.

Verilebilecek en güzel hediyeydi, sevgilerin en yücesine tadılabilecek hazzın en doyumsuz olanıydı yaşadığım, koklanabilecek en güzel koku, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi yaşanmışlardan, duyulabilecek en ilk sıcaklık. Ve böylesi bir günde gelmesen de görmesen de sevmesen de en büyük mutluluk, sesini duyabilmek, binlerce teşekkür binlerce sevgi sana...

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi.

1-001.jpg

3-001.jpg

untitled-1.jpg

4-001.jpg

5.jpg

6.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

2.jpg

13.jpg

14.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN