En kısa ve en doğru psikolojik test: Salatalık, kavun, domates ve karpuz hangisini seviyorsun?

En kısa ve en doğru psikolojik test: Salatalık, kavun, domates ve karpuz hangisini seviyorsun?

İç sesinizi dinleyin ve hangisini daha çok seversiniz sorusuna cevap verin: Salatalık veya domates ya da kavun veya karpuz. Hangi ikisi senin favorin?

SALATALIK VE KAVUN

Bu seçim kadınlardan çok erkeklerin kişiliğini ele verir. Bu tip erkekler cesur ve ciddidir. Nadiren etki altına girerler ve alkolizmeden muzdarip olmazlar. Aralarında çok sayıda sporcu ve seyahat tutkunu var. Böyle bir erkek ile birlikte olan bir kadın kendisini taş bir duvarın arkasında gibi hissedecektir.

Bu tür adamların bir amaçları vardır ve hedeflerine kolayca ulaşırlar. Ancak bu tipin dezavantajları da vardır - “salatalık-kavun” adamı romantizmden yoksundur, bu nedenle bir kadın ondan çiçek beklerse beklentisi her zaman boşa çıkacaktır.

Bu tip kadınlar genellikle patron olurlar, ancak aile hayatında çocuklar gibi çaresizdirler: iyi yemek yapmazlar, bütçeyi nasıl tahsis edeceklerini bilmezler, bulaşık yıkamayı sevmezler. Ancak böyle bir kadının şahsında bir erkek sadık ve anlayışlı bir arkadaş bulacaktır.

DOMATES VE KARPUZ

"Domates-karpuz" insanları neşeli ve hareketlidir. Bu insanlar sosyallikleri ile ayırt edilirler, ancak sosyalleştikleri insanlar ile her zaman iletişimde olmazlar: karakterlerinin patlayıcılığı genellikle skandallara yol açar. Bu tip erkekler gurmedir. Tembeldirler ve sırt çantası ve uyku tulumu yerine terlik ve bornoz tercih ederler.

“Domates-karpuz” grubunun kadınları duygusaldır, hayvanları ve mutfağı severler, yanlarında her zaman sıcak yemek olur ve rahat bir yatak bulundururlar. Bu gruptaki insanlar entrikaları nasıl öreceklerini bilmiyorlar, ancak patavatsız olabilirler, çünkü düşündüklerini hemen söylüyorlar: samimiyet ve yaratıcılık, "domates-karpuz" insanlarının temel psikolojik nitelikleridir.

SALATALIK VE KARPUZ

Böyle bir kategorinin insanları sürekli zihinsel kargaşa yaşar. Dışsal sakinlikleri ve kısıtlamaları iç gerilimlerle doludur. Böyle insanlar hakkında "şeytanların durgun bir havuzda yaşadığı" söylenir.

“Salatalık-karpuz” insanıyla bir yanardağ gibi yaşarsınız - yarın ne olacağını ve şu anda hangi fikrin ortaya çıktığını asla bilemezsiniz. "Salatalık-karpuz" kadınları önemsenmedikleri için olay çıkarmazlar. Kızgınlık biriktirirler ve bir gün evdeki tüm tabak ve bardakları eşin başında kırabilirler.

"Salatalık-karpuz" insanları en yaratıcı tiptir. Nasıl düşüneceklerini biliyorlar, bilim adamları ve mucitler genellikle bu grubun arasından çıkar.

DOMATES KAVUN

Bu meyveler size yakınsa, dengeli, ince, sakinsiniz. İç inceliğiniz ve duygusallığınız var. Güzel şeyleri seviyorsun ve harika bir zevkin var. "Domates-kavun" erkekleri biraz kadınsıdır.

Çoğu zaman sanatçılar, müzisyenler bu gruptan çıkar. Genel olarak, yaratıcılık bu insanlara yakındır. Bu grubun kadınları şehvetli, etkileyici, aşık, tutkuludurlar.

"Domates-kavun" kadınları sadık, nazik ve sevecen eşler olurken bu grubun erkekleri narsist egoistler olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN