En sevdiğiniz Harry Potter karakteri gerçek kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! Karakter analizi yapan kişilik testi

En sevdiğiniz Harry Potter karakteri gerçek kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! Karakter analizi yapan kişilik testi

Kişilik testi: Gerçek kişilik özelliklerinizi öğrenmek için Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger'ın merkezi üçlüsünden en sevdiğiniz Harry Potter karakterini seçin.

Harry Potter, çoğumuzun birlikte büyüdüğü bir fantastik kurgu kitap serisidir. JK Rowling tarafından yazılan, ilk Harry Potter romanı Felsefe Taşı, 1997'de piyasaya çıktı, dünya çapında 120 milyondan fazla kopya sattı ve edebi ortamı sonsuza dek değiştirdi.

Harry Potter romanları kısa süre sonra oldukça başarılı bir film serisine de uyarlandı; başrollerde Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Granger, sırasıyla ana karakterler Harry Potter, Hermione Granger ve Ron Weasley olarak rol aldı. Üçlü, gezegendeki en tanınmış karakterler arasında yer alıyor ve tüm dizi, onların karanlık büyücü Lord Voldemort ile savaşırken hayatlarını ve maceralarını takip ediyor.

Merkezi üçlü, Harry Potter serisindeki en ayrıntılı karakterlerden biridir ve çoğu insan bir şekilde en az biriyle özdeşleşebilir. İlginç bir şekilde, en sevdiğiniz Harry Potter karakteri, gerçek kişilik özelliklerinizi de ortaya çıkarabilir. Aşağıdaki kişilik testini yapın ve gerçek benliğinizi öğrenmek için Harry Potter, Hermione Granger ve Ron Weasley arasından seçim yapın.

EN SEVDİĞİNİZ HARRY POTTER KARAKTERİ, GERÇEK KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZİ ORTAYA ÇIKARIYOR!

Harry Potter serisinde, her birinin kendine özgü farklı kişilikleri olan çok sayıda karakteri vardır. Ancak merkezi üçlü, muhtemelen insanların en çok ilişki kurduğu kişidir. Gerçek kişilik özelliklerinizi öğrenmek için Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger arasından bir karakter seçin.

1.jpg

HARRY POTTER

Harry Potter, roman serisinin ana karakteridir ve eski püskü saçlı, yuvarlak gözlüklü, küçük, sıska bir çocuk olarak tanımlanır. En çok Harry Potter ile özdeşleşiyorsanız, çok kibar ve empatiksiniz. Arkadaşlarınıza ve ailenize derinden bağlısınız. Güçlü ilişkilere değer veriyorsunuz ve verilen sözlerden dönmeye tahammül edemiyorsunuz. Sen de doğuştan iyi bir insansın ama sevdiklerin için belaya bulaşmaktan çekinme. Cesur, sevecen ve çalışkansın. İlginin büyük bir hayranı değilsiniz ve gölgede kalmayı tercih ediyorsunuz, ancak yetenekleriniz sizi sıklıkla ilgi odağı haline getiriyor. Ancak, özellikle hak ettiğinizi düşündüğünüzde, övgü almaktan rahatsız olmazsınız. Özünde alçakgönüllü ve özverilisin, ama bazen bunu unutuyorsun.

2-001.jpg

HERMİONE GRANGER

Hermione Granger, gruptaki otoriter ve zeki kızdır ve inanılmaz zekasıyla tanınır. Eğer o sizin favori karakterinizse, açık sözlü, dürüst ve idealistsiniz. Sözlerinizi esirgemiyorsunuz ve gerçek düşüncelerinizi iletmekten korkmuyorsunuz. Bununla birlikte, siz de oldukça hassassınız ve birisinin kendini kötü hissettiğini anlıyorsunuz. Yeni şeyler öğrenmeyi ve keşfetmeyi seviyorsunuz. Söndürülemez bir merakın var. Ayrıca azimli, sorumlu ve son derece güvenilirsiniz. Problem çözme becerileriniz en güçlü yanlarınızdan biridir ve bunları nasıl iyi bir şekilde kullanacağınızı bilirsiniz. Ayrıca kendinden emin ve disiplinlisin.

3.jpg

RON WEASLEY

Ron Weasley, Harry Potter'ın en iyi arkadaşı ve dizide sevilen bir karakterdir. Eğer o senin favorinse, güler yüzlü ve nazik bir ruhsun. Hayat dolusunuz ve etrafınızdakilere neşe saçıyorsunuz. Espri anlayışın efsanevi ve aklını konuşmaktan korkmuyorsun. Ancak, bazen biraz olgunlaşmamış olabilirsiniz. Heyecanlısın ve eğlenmeyi seviyorsun. Herkes tarafından hafife alınıyorsunuz ve kendinizi kanıtlama hevesine sahipsiniz. Olaylara iyi tarafından bak ve hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme. Kalbinizde o mazlum ruhu var ve cesaretinizi her an sergilemeye hazırsınız. Aynı zamanda sadık bir arkadaşsınız ve kendilerini kötü hissettiklerinde onları teselli etmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca koşulsuz seversin ve dünyanın senin hakkında ne düşündüğünü umursamazsın. Cesaretiniz, neşeniz ve cömertliğiniz sınır tanımıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN