En sevdiğiniz tırnak rengi kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! Tırnak rengine göre kişilik testi

En sevdiğiniz tırnak rengi kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! Tırnak rengine göre kişilik testi

Kırmızı mı yoksa moru mu tercih edersin? Oje renginiz kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarabilir. Nasıl olduğunu keşfetmek için okumaya devam edin. İşte tırnak rengine göre karakter analizi yapan kişilik testi.

İnsanlar eski zamanlardan beri tırnaklarını boyamaktadırlar. Eski Çin ve Mısır'da yüksek sosyete üyeleri arasında rengarenk boyanmış tırnaklar yaygındı. Oje artık bir makyaj setinin önemli bir parçası haline geldi.

Tırnaklarını en çok kadınlar boyarken, erkekler de öne çıkıyor. Ancak tırnak boyamak sadece güzel görünmekle ilgili değildir. Aynı zamanda bazı dini ve kültürel inançlarla da bağlantılıdır. Tırnaklarınızı boyamak için seçtiğiniz renk, nasıl bir insan olduğunuzu da ortaya çıkarabilir. Bazı insanlar kırmızıyı tercih ederken, diğerleri lacivert veya odun kömürü gibi daha koyu bir rengi tercih eder.

Araştırmalara göre, içe dönük, dışa dönük veya her ikisinden de biraz, tırnaklarınızın rengi kişiliğinizi belirleyebilir. Kişiliğinizin en sevdiğiniz oje renkleriyle nasıl bağlantılı olduğunu öğrenmek için dalın. Bu kişilik testi, tüm ana renkleri ve bunlarla ilişkili kişilik özelliklerini kapsar.

TIRNAK RENGİNİZ KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

1-006.jpg

KIRMIZI RENKLİ TIRNAKLAR

Kırmızı, en popüler ve tercih edilen oje rengidir. Klasik, cesur ve çoğu durum ve cilt tonu için uygun olan kırmızı renkli oje, herhangi bir makyaj tutkunu için olmazsa olmazdır. Ama kırmızı renkli tırnaklar ne anlama geliyor?

Tırnaklarınıza kırmızı renk sürmeyi seviyorsanız, kendinize oldukça güvenen ve neşeli bir insansınız. Ruh halinizi bozabilecek neredeyse hiçbir şey yok. Bağımsız ve son derece hırslısınız. Yeni şeyler keşfetmekten ve denemeyi sevmekten çekinmiyorsunuz. Ayrıca oldukça cüretkar ve göz alıcısın.

2-002.jpg

MOR RENKLİ TIRNAKLAR

Mor giymeyi tercih etmek, içe dönüklüğün bir göstergesidir. Mor veya onun herhangi bir tonunu seviyorsanız, havalı ve sakin bir insansınız. Kendinden emin ve cesursun ama aynı zamanda mahremiyetine de değer veriyorsun. Son derece yaratıcısınız ve bunu sergilemekten de korkmuyorsunuz. Yargılanmaktan korkmazsınız ve kendinize meydan okumayı seversiniz. Ancak, daha açık bir mor veya hatta lavanta tonunu seviyorsanız, daha nazik, kibar ve rahatsınız.

3.jpg

PEMBE RENKLİ TIRNAKLAR

Pembe tipik bir kadınlık belirtisidir. Tırnaklarınız genellikle pembeye boyanıyorsa, empatik ve sevecensiniz. Ayrıca sıcakkanlı ve kolay anlaşabileceğiniz birisiniz. Yeni insanlarla takılmayı ve gittiğiniz her yerde zarafet yaymayı seviyorsunuz. Hırslısınız ve ihtiyaç duyulursa oldukça şiddetli olabilirsiniz. Ve diğer durumlarda olduğu gibi, daha yumuşak tonları seviyorsanız, içe dönük tarafa yatarsınız. Ancak pembe sevenler doğal olarak canlı ve insanlarla dosttur.

4.jpg

BEYAZ RENKLİ TIRNAKLAR

Beyaz renk sakinliği simgelemektedir. Bu nedenle, tırnaklarınıza beyaz bir ton sürmeyi seviyorsanız, muhtemelen sabırlı ve sessiz bir insansınız. Çoğu zaman sakin kalırsınız ve nadiren öfkenizi kaybedersiniz. Aynı zamanda yoğun bir duygusal yanın da var, ama açıkta hiçbir şey yok. Aynı zamanda mantıklı ve titizsiniz. Günlük yaşamınızda düzeni ve rutini seviyorsunuz ve kendiliğindenliğin büyük bir hayranı değilsiniz.

5.jpg

TEN RENGİ TIRNAKLAR

Ten rengi tırnaklar, her yönüyle nötr olan insanlar için en çok tercih edilen oje rengidir. Ten renkleri diğerlerinden daha çok seviyorsanız, değişken bir kişiliğiniz var. Herhangi bir davranışın en uç noktalarında durmuyorsunuz, ancak hepsinin belirtilerini gösteriyorsunuz. Dışarı çıkmayı ve eğlenmeyi ama aynı zamanda yalnız vakit geçirmeyi de seviyorsunuz. Tüm durumlar için hazırsınız ve "her şey, her yerde, her zaman" bir insansınız. Ancak, sizde baskın olan bir özellik koruyuculuktur. Gardını kolay kolay düşürmezsin.

6.jpg

SANATSAL VEYA IŞILTILI TIRNAKLAR

Tırnaklarınız profesyonel bir sanatçı tarafından boyanmış gibi mi görünüyor? Eğer öyleyse, benzersiz ve nadir bir kişiliğe sahipsiniz. Yaratıcılığınız sınır tanımıyor ve yeteneklerinizi sergilemeyi seviyorsunuz. Ayrıca kendinize bakmayı seviyorsunuz ve her zaman en iyi şekilde görünmek için hatırı sayılır bir zaman ve çaba harcamaya hazırsınız. Seçtiğiniz sanat türü de kişiliğinizi ortaya çıkarır. Benekliler ve Fransız ipuçları, dışa dönük bireyler arasında yaygınken, hayvanlar ve çiçek sanatı genellikle daha duygusal ve çekingen insanlarda görülür.

7.jpg

SİYAH RENKLİ TIRNAKLAR

Siyah veya herhangi bir tonu, güç ve otoritenin bir işaretidir. Siyah renkli tırnakları sallamayı seviyorsanız, baskın ve otoriter bir insansınız. Durumlarda sorumluluk alan ilk kişi sizsiniz ve takip etmek yerine liderlik etmeyi tercih ediyorsunuz. Ayrıca yaratıcı ve kendinden eminsin. Bir meydan okumadan geri adım atmıyorsun ve asi bir yapıya sahipsin. Siyah ve lacivert renkler de oje seçiminde sanatkarların tercihi oluyor.

8.jpg

PARLAK RENKLİ TIRNAKLAR

Parlak, camgöbeği hatta sarı ve turuncu gibi parlak renkler, o kişinin son derece enerjik olduğunun işaretleridir. Tırnaklarınıza daha parlak renkler sürmeyi seviyorsanız, coşku dolusunuz ve çoğu zaman moraliniz yüksek. Sosyal etkileşimde gelişen tipik bir dışa dönüksün. Ayrıca çoğu zaman oldukça sıra dışı olan fikirlerle dolusunuz ve kalıpların dışında düşünüyorsunuz. Parlak renkler ayrıca gençliği ve kendiliğindenliği ifade eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN