En uzun yaşayan burçlar! Dert yok tasa yok: Yaşam süreleri en uzun olan 4 burç belli oldu...

En uzun yaşayan burçlar! Dert yok tasa yok: Yaşam süreleri en uzun olan 4 burç belli oldu...

Burcunuzla yaşam süreniz arasında bir bağlantı olabileceği aklınıza gelmiş miydi? Yapılan bir istatiski araştırma en uzun ömre sahip burçları ortaya çıkardı. Erkekler ve kadınlarda farklı sonuçlar ortaya çıksa da iki cinsiyette de aynı burç en uzun ömürlü burç olarak karşımıza çıkıyor...

En uzun ömürlü burçlar belli oldu. Araştırma sonuçlarına göre erkeklerle kadınlar arasında bu sıralama değişse de belli başlı bazı burçlar kesinlikle daha uzun bir yaşam süresine sahip. Peki o burçlar hangileri? En uzun yaşayan burçlar hangi burçlar?

yasli-yaramaz.jpg

EN UZUN YAŞAYAN BURÇ ERKEKLERDE DE KADINLARDA DA AYNI

Hangi burçların uzun ömürlü olduğunu araştıran astrologlar kadınlarda farklı erkeklerde farklı bir listeyle karşılaştı. Ancak her iki listede de en uzun ömürlü burç olarak göze çarpan burç aynıydı. İstatistiklere göre en uzun yaşayan burç mensupları boğalar. Hiçbir şey için gereğinden fazla çabalamamasıyla bilinen boğa burcu en uzun ömürlü burç olarak astrolojiyle ilgilenen kimseyi şaşırtmadı...

uzun-omurr.jpg

ERKEKLERDE BU DÖRT BURÇ EN UZUN ÖMRE SAHİP

Erkekler arasında Boğa erkekleri ortalama 81,5 yaşla en uzun ömre sahip. Yaşam süresi en uzun erkekler boğadan sonra ortalama 79 yıllık ömürleriyle Koçlar'dan çıkıyor. Uzun ömürlü erkekler listesinde üçüncü sırada ise 78 yaşına kadar yaşayan İkizler var. Boğa, Koç ve İkizler'i dördüncü sırada 77.5 yaşına kadar yaşayan Oğlaklar takip ediyor.

Başaklar 76,5 yaşına kadar yaşarken Aslanlar 74, Teraziler 73 yaşına kadar yaşıyor. Kova ve Balık burcu erkeklerinin ise ortalama 71 yaşına kadar yaşadığı görülüyor.

En kısa ortalama ömür ise Yengeç, Yay ve Akrep burcu erkeklerine ait. Bu burçlarda doğan erkekler 70 yaşına kadar yaşıyor.

uzun-omur.jpg

KADINLARDA LİSTE DEĞİŞİYOR

Kadınlara gelince liste biraz değişiyor. Bilindiği üzere kadınlar genel olarak erkeklerden daha uzun yaşıyor.

Kadınlar arasında en uzun ömür yine Boğa'larda görülüyor. Boğa kadınları bu listenin de başında yer alıyor. Boğa, İkizler, Başak ve Oğlak burcu kadınları ortalama 90 yaşına kadar yaşıyor.

Diğer burçlarda bu ortalama epey düşerek 70-80 yılla sınırlı kalıyor. Akrep kadınları ise alıcı kuşun ömrü az olur" sözünü doğrular gibi 63 yıllık bir ortalamayla listenin en bahtsız burcu oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN