Ender Saraç'tan aldatma iddialarına yanıt: Aygül kız kardeşim gibidir

Ender Saraç'tan aldatma iddialarına yanıt: Aygül kız kardeşim gibidir

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi Benan Saraç yerine Astrolog Aygül Aydın ile katılan Ender Saraç, yasak aşk iddialarına yanıt verdi. Saraç, "Aygül Aydın hanımefendi benim kız kardeşimdir gibidir ve 4 yıldır beraber kitap-ajanda yazdığım kişidir." dedi.

Doktor ve yazar Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç, ödül gecesine kendisi yerine Astrolog Aygül Aydın ile katılan Ender Saraç'ın fotoğraflarını paylaşarak, Astrolog Aygül Aydın ile yasak ilişki yaşadıklarını iddia etmesi sosyal medyayı sallamıştı. Ender Saraç, yaptığı açıklamada yasak aşk iddialarını reddetti.

ENDER SARAÇ'TAN 'YASAK AŞK' İDDİASINA CEVAP

Aygül Aydın ile hakkında çıkan yasak aşk iddiasını kesin bir dille yalanlayan Ender Saraç, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Aygül Aydın hanımefendi benim kız kardeşimdir gibidir ve 4 yıldır beraber kitap-ajanda yazdığım kişidir. Evlidir, (eşini de tanırım, saygın bir kişidir) ve 1 çocuğu vardır. Kendisiyle o gün Tüyap Kitap Fuarı'nda beraber imza gününü bitirdikten sonra yine yeni kitap ve röportaj için kapıda buluştuk ve hemen röportaj verip törene bile kalmadan ayrı çıktı."

sa.png

"ÇOK HANIMEFENDİ VE İLKELİ BİRİDİR"

"Zaten ben herkese sabah, öğle programımı ve akşam Altın Kelebek'e uğrayacağımı saatler önce ilan etmiştim, biliniyordu. Dolayısıyla ciddi bir yanlış anlama söz konusu. Aygül Aydın tanıdığım en hanımefendi ve ilkeli insanlardan biridir."

sasa.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN