'Eski eşe şarkıyla gönderme' modası: Shakira'nın ardından şimdi de Miley Cyrus

'Eski eşe şarkıyla gönderme' modası: Shakira'nın ardından şimdi de Miley Cyrus

Shakira'nın eski sevgilisi Pique'ye yazdığı şarkıdan sonra şimdi de Miley Cyrus'tan benzer bir şarkı geldi. Cyrus'ın hafta sonu yayınlanan "Flowers" şarkısı da eski eşine Liam Hemsworth'e gönderme olarak yorumlandı.

Ünlü şarkıcı Shakira'nın, eski sevgilisi futbolcu Gerard Pique'ye yazdığı şarkı, magazin gündeminden düşmezken, hafta sonu müzik platformlarına bir başka kadın şarkıcının benzer yeni şarkısı damga vurdu. ABD'li şarkıcı Miley Cyrus’ın 'Flowers' şarkısıyla eski eşi aktör Liam Hemsworth'e gönderme yaptığı iddia edildi.

Eski eşinin doğum gününde yayınladığı şarkıda "Beni senin sevebileceğinden daha iyi sevebilirim" diyen Cyrus'ın gönderme yaptığı fikrinde olanlar sosyal medyada epey yaygın.

'KENDİMİ SENDEN DAHA İYİ SEVEBİLİRİM'

Şarkı yayınlanır yayınlanmaz tüm platformlarda zirveye çıktı. Youtube'de 50 milyondan fazla dinlenen Flowers’ın sözleri, Bruno Mars'ın 2012 tarihli When I Was Your Man şarkısının sözlerine bir cevap niteliğinde.

Bruno Mars şarkıda "Sana çiçekler almalıydım / Elini tutmalıydım / Sana tüm saatlerimi vermeliydim şansım varken" derken Cyrus, "Kendime çiçek alabilirim / Adımı kuma yazabilirim /
Kendimi dansa kaldırabilirim / Kendi elimi tutabilirim / Kendimi senin sevebileceğinden daha iyi sevebilirim" sözleriyle tek başına güçlü olabileceğini ifade ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN