Pique, Shakira'nın şarkısının etkisinden kurtulamıyor: Twingo ile video çekti

Şarkıcı Shakira’nın boşandığı eşi eski futbolcu Gerard Pique’ye ithaf ettiği iddia edilen şarkısının ardından Pique'den ardı ardına yanıt gelmeye devam ediyor. Shakira’nın şarkısındaki “Ferrari’den inip Twingo’ya bindin” sözlerinin ardından eski futbolcu Renault Twingo marka aracıyla video çekti.

Gerard Pique ile bu yıl aldatılma iddiaları nedeniyle boşanan Shakira, yeni şarkısıyla gündemi sallamaya devam ediyor.Şarkıcı Out of Your League isimli şarkısında Pique'nin yeni kız arkadaşı ve kendisini saat ve araba firmalarıyla kıyaslayıp, "Bir Ferrari'yi Twingo ile değiştirdin. Bir Rolex'i Casio ile değiştirdin" demişti.

Pique göndermeli şarkının ardından bir spor organizasyonunda kolunda Casio marka saatle çıkmış, “Bu saat ömürlüktür” demişti. Pique daha sonra şarkıdaki bir başka göndermeye yanıt olarak değerlendirilen paylaşım daha yaptı.

Pique, Renault Twingo marka bir araçla kameralara poz vererek video çekti.

İspanya La Liga devi Barcelona'da 1 Temmuz 2008 tarihinden itibaren forma giyen ve bu sezon ortasında futbolu bırakan Gerard Pique, ünlü şarkıcı Shakira ile yaşadığı ayrılık ile gündeme gelmişti. Çift, 12 yıllık beraberliğin ardından geçtiğimiz 2022'nin haziran ayında birlikteliklerini resmen sonlandırmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir