Pique'den Shakira'ya Casio cevabı: Ömür boyu kullanırsın

Pique'den Shakira'ya Casio cevabı: Ömür boyu kullanırsın

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira son şarkısında eski sevgilisi Pique'yi hedef aldı. Shakira'nın şarkısındaki 'Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin' sözlerine yanıt veren Pique ise "Casio muhteşem saat, ömür boyu kullanırsın." yanıtını verdi.

Shakira, eski sevgilisi ve çocuklarının babası Pique'nin kendisini aldatması sonucu ayrılmıştı. Olay sonrası sessizliğe bürünen Shakira'dan adeta 'intikam' şarkısı geldi.

Out of Your League (Dengim Değilsin) adlı şarkı YouTube’da iki gün içinde 88 milyon izlenmeye ulaştı.

Shakira, şarkısında eserinde hem Pique’ye hem de Piqué’nin 23 yaşındaki yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti’ye atıfta bulunuyor.

Şarkıda ise şu ifadeler yer alıyor:

“Sana geri dönmüyorum, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ sadece ben müzik yapıyorum. Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin/ Bir sürü spor salonuna gittin ama biraz da beynini çalıştır.”

Pique’den ise Kolombiyalı şarkıcıya cevap gecikmedi.

Eski futbolcu, katıldığı bir programda şarkının “Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin” kısmına “Casio muhteşem saat, ömür boyu kullanırsın.” yanıtını verdi.

16736477686884.jpg

Öte yandan Shakira, daha önce yaşadığı ayrılıkla ilgili Elle’ye şunları söylemişti:

“Sadece benim için değil, çocuklarım için de zordu. İnanılmaz derecede zor. Dışarıda kamp yapan paparazziler vardı… Ve çocuklarımla onlardan saklanabileceğim bir yer yok… Durumu onlardan önünde saklamaya çalıştım.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN