Shakira'dan intikam şarkısı: Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin

Shakira'dan intikam şarkısı: Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın yeni şarkısı Out of Your League bir günde 64 milyon dinlenmeyle gündem oldu. Shakira'nın yeni şarkısındaki sözleri ile eski eşini hedef aldığı düşünülüyor.

Futbolcu Gerard Pique ile 12 yıllık birlikteliğini sonlandıran ünlü şarkıcı Shakira, eski eşi Pique'yi hedef aldığı düşünülen yeni şarkısıyla gündeme geldi.

Grammy ödüllü şarkıcı Shakira, Out of Your League adlı şarkısıyla dinleyicileriyle buluştu. Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Kolombiyalı şarkıcının, yeni şarkısının sözleri şöyle: “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm.”

Şarkı sözlerinde geçen “Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın/ Kadınlar artık ağlamıyor, bunu kazanca dönüştürüyor” ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

45 yaşındaki şarkıcının sözlerinde geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" sözleriyle de geçtiğimiz aylarda boşandığı Pique'ye gönderme yaptığı öne sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN