"Eski eşini bunun için mi bıraktın?" Somer Şef'in itirafı sosyal medyada infial yarattı

"Eski eşini bunun için mi bıraktın?" Somer Şef'in itirafı sosyal medyada infial yarattı

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yarışma Masterchef'in jüri üyelerinden ünlü şef Somer Sivrioğlu, özel hayatına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ünlü şefin eski eşi hakkında açıklamaları sosyal medyada infial yaratırken hayranlarının da tepkisini topladı.

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'nin jüri üyeleri arasında yer alan ünlü şef Somer Sivrioğlu, 2001 yılında Aslı Sencer ile dünyaevine girmişti. Somer Sivrioğlu'nun Aslı Sencer ile evliyken TV8 çalışanlarından Pınar Kızılkaya ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ve bu iddialar sonrasında Aslı Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Somer Sivrioğlu'ndan tek celsede boşanmıştı.

ESKİ EŞİME ÇOK DAHA AÇIK OLMAM GEREKİYORDU HATAMI KABUL EDİYORUM

2021 yılında boşandığı eski eşi Aslı Sencer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü şef, hayranlarını şoke etti.

somer-2.jpg

Geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan Katarsis programına katılarak Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtlayan Somer Sivrioğlu, boşanma sürecinde eski eşine 'yanlış yaptığını' kabul ederek, "Bu zamana kadar hiçbir yerde konuşmadım ama şunları söylemek istiyorum. İlişki iki kişi arasında yaşanır ve o duyguyu o iki kişi bilir. Şekil olarak yanlışlarım olabilir, çok daha açık olmam gerekiyordu kendisine. Çok daha bu eskimeyi ifade ediyor olabilmek gerekiyordu. Bunda benim hatam var ve bunu kabul ediyorum. Ancak basında anlatılanlar gibi de değil hiçbir şey. Ben de durup dururken hiç kimse de böyle bir şey yapmaz. Yok efendim parayı buldu, şöhreti buldu bir insan bunlara bakar mı sizce? İlişkimiz eskidi, biz o ilişkiyi dönüştüremedik ve yenileyemedik. Önce kendin açıyorsun sonra kapıdan biri geliyor. Hiçbir zaman kilitli bir kapıya kimse gelmiyor ya da sen kilitli bir kapıyı kırıp içinden çıkmıyorsun. O kapı zaten eskimişti. O yüzden böyle sonlandı evliliğimiz. Eski eşim ile ilgili şunları söyleyeceğim." demişti.

Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu olan şef Somer Sivrioğlu: Televizyon şöhreti olmak, sabun köpüğü gibi - 2

ESKİ EŞİ HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI İNFİAL YARATTI

Ünlü şef bu kez de ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla NTV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Empati' programına katılarak eski hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

"YEMEK YAPAMAZDI AÇ KALIRDIK"

Eski eşinin yemek yapmayı bilmediğini açıklayan Somer Sivrioğlu'nun açıklamaları hayranlarının tepkisini topladı. Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar "Eski eşini bunun için mi bıraktın?" yorumlarında bulundu.

Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu olan şef Somer Sivrioğlu: Televizyon şöhreti olmak, sabun köpüğü gibi - 1

Somer Sivrioğlu'nun eski eşi hakkındaki açıklamaları sosyal medyada infial yarattı. İşte ünlü şefin eski eşi Aslı Sencer hakkındaki çok konuşulan o sözleri :​​​​​​​

"İşimde başarılı olduysam eski eşimin katkısı var. Hiç yemek yapamazdı, aç kalırdık. Tek eksiği odur, müthiş bir anne ve müthiş bir yoldaştır"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN