Eski manken Ebru Şallı EYT'den emekli oldu! Bakın artık ne kadar emekli maaşı alacak

Eski manken Ebru Şallı EYT'den emekli oldu! Bakın artık ne kadar emekli maaşı alacak

Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasına yetişerek emekli olduğunu itiraf etti. Şallı, aldığı emekli maaşının miktarını da açıkladı. İşte Ebru Şallı'nın emekli maaşı...

Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş'un dolandırıcılık nedeniyle gözaltına alınmasının ardından bir davete katıldı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu sorular arasında emeklilik konusu da yer aldı. Ebru Şallı, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili çıkan EYT yasasının kendisini de etkilediğini ve emekli olduğunu itiraf etti. 

MAAŞININ 7500 TL OLDUĞUNU SÖYLEDİ

2

Şallı, geçtiğimiz günlerde emekli maaşının bağlandığını ve bu maaşın 7 bin 500 TL olduğunu belirtti. Ayrıca bayramda da emekli ikramiyesini aldığını fakat henüz harcamadığını dile getirdi.

Ebru Şallı, emeklilik için yeterince yaşlı olmadığı söylendiğinde ise gülerek "45 yaşındayım, daha yok yani. Genciz daha buradayız. Durun" şeklinde cevap verdi. Bu şekilde emeklilik konusunda yaşanan tartışmalara da espriyle yaklaştı.

Ebru Şallı'nın emekli olduğunu açıklaması, toplumda emeklilik yaşının ve EYT konusunun tartışılmaya devam ettiği bir dönemde dikkat çekti. Şallı'nın aldığı emekli maaşı ve ikramiye miktarı ise merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN