Esra Dermancıoğlu'ndan kızını gören inanamadı! Bakan bir daha baktı "Annesinin ikizi"

Esra Dermancıoğlu'ndan kızını gören inanamadı! Bakan bir daha baktı "Annesinin ikizi"

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, son dönemlerde dikkat çeken paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. En son evde dans ettiği videosunu yayınlayan Dermancıoğlu, bu kez kızı ve eski eşini paylaştı. Kızını görenler gözlerine inanamadı. Bakın kime benziyor?

Fatmagül'ün Suçu ne dizisinde Mukaddes Ketenci karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, rolüyle hafızalara kazınmıştı. Son dönemlerde sosyal medya hesabından ilginç paylaşımlar yapan Dermancıoğlu, gündemden düşmüyor. Dermancıoğlu, en son paylaşımı ile şaşırttı. Ünlü oyuncu kızı Refia ve eski eşi Mehmet Esen'i paylaştı.

2985573-810x458.jpg

ESRA DERMANCIOĞLU ESKİ EŞİ VE KIZINI PAYLAŞTI

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, son paylaşımı ile kafaları karıştırdı. 53 yaşındaki oyuncu iddialı paylaşımların yanı sıra bu defa kızı ve eski eşini paylaştı. Görenler şaşırdı.

190320221213555316201-1.jpg

ALDATILMIŞTI

Şimdi 19 yaşında olan kızı Refia'nın bebekliğine ait görüntü yayınlayan Dermancıoğlu, eski günleri paylaşırken görüntüde eski eşi de vardı.

esra-dermancioglu-dans-etti-1-6z9bgf2j.jpg

Eski eş Mehmet Esen'in olduğu görüntülerde kendisine 'Memo' diye sesleniyor. Esra Dermancıoğlu, eşinin kendisini aldattığı için boşanmıştı. Görüntülerden sonra 'Dost kalmışlar' yorumları yapıldı.

e.jpg

ESKİ ANILARI PAYLAŞTI

Esra Dermancıoğlu, paylaştığı görüntülerin altına, "Refoşum 19 yaşında oldu artık bebekliğini paylaşabilirim:) Memoşum ben ve Refoşumuz ne tatlı bi dönemdi benim için... Şimdi dönüp baktığımda ne korunaklı ve kötülüklerden, yalandan, sahtekarlıklardan uzak mis gibi bi zaman dilimindeymişim:) Ne mutlu bana" notunu düştü.

e2.jpge3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN